Tett ­på ­Fishspot ­– ­Uke ­27

«Truttagutta», eller Trutta Fluefiske om du vil, har fortsatt turen sin rundt om i Fishspot. Det ser ut som om de har det helt OK på tur! Her kommer en liten rapport […]

«Truttagutta», eller Trutta Fluefiske om du vil, har fortsatt turen sin rundt om i Fishspot. Det ser ut som om de har det helt OK på tur! Her kommer en liten rapport fra deres fiske i uka som gikk.

 

Vinden har skapt noe problemer, selv om fisket har vært veldig bra. Vi har sjekket ut noen av de velkjente stedene, Galtstrømmen, Femundselva og Hola. Alle stedene bød på bra tørrfluefiske, gode klekkinger og mye gøy mellom vindkastene.

 

 

Så var vi vindlei og vindskeive. Kartet måtte frem og vi utforska mange av de mindre elvene og åene i fishspotland.

 

 

 

Det ble flere fine harr, mange flotte ørret, noen veldig, veldig fine. Dette var en ny og spennende opplevelse for oss. Oppfordringen til andre fiskere er å sjekke ut nye plasser, ikke bare de velkjente. Disse spennende, noen navnløse, vannløpene som man ofte overser.

 

 

 

 

En liten sukkerbit å suge på for fluefiskerne: Flere av elvene vi har besøkt har akkurat kommet i gang med danicaklekkinger. Den neste uka blir magisk!

 

 

 

Vår førstereisgutt, Jonis, jakter første over kiloen på tørt. Slik gikk det:

https://youtu.be/76XOjIFHJZM

 

Alle foto og video: Truttagutta / Trutta Fluefiske