Telstad

På Telstad kan du overnatte i tradisjonsrikt og stemningsfullt gårdstun bygd på 1770-tallet.  Både hovedhuset, fjøset og bua er tilrettelagt for en god natts søvn og en minneverdig opplevelse. Beliggenhet er 100 […]

På Telstad kan du overnatte i tradisjonsrikt og stemningsfullt gårdstun bygd på 1770-tallet.  Både hovedhuset, fjøset og bua er tilrettelagt for en god natts søvn og en minneverdig opplevelse. Beliggenhet er 100 meter fra Glomma midt i Fluesonen til Kvennan Fly Fishing.

 

Hovedbygningen ble totalrestaurert i 2004, gammel stil er beholdt utvendig.  Varmepumpe med vannbåren varme i alle gulv. Stue med peis og TV.  Kjøkken, fullt utstyrt, også oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.  Vaskerom med vaskemaskin og fryser. Bad med dusj og toalett.

Soverom med totalt 15 senger;
3 rom med 2 senger
1 rom med 4 senger
1 rom med 5 senger

 

Det gamle fjøset på Telstad ble ferdig totalrenovert i 2009.  Varmepumpe med vannbåren varme i alle gulv.  «Kufjøset» er et stort fellesrom/møterom med peis, sittegruppe, flere langbord, prosjektor og lerret.  Kjøkken med kjølehjørne, steamer, komfyr, mikrobølgeovn og fryser.  Stort bad tilpasset bevegelseshemmede.

Soverom «løa» med 2 senger og eget bad
Soverom «søfjøset» med 2 senger + 2 soveplasser på hems og eget bad
«Stallen» med 4 senger og eget bad, stue m. kjøkkenkrok. Stallen har egen inngang og kan brukes som en egen enhet.
Oppe på låven er bygget atelier/flerbruksrom/møterøm med takvinduer.

 

Bua ligger på gården Selund der vertskapet bor.  Huset ble bygget i tømmer i 2001. Bua inneholder: Gang, Rom med «familiekøye» med 3 sengeplasser, kjøkkenkrok, sofa, bord og TV. Bad med dusj og toalett.

 

Fiske og jakt

Glomma – Norges lengste elv, renner stille og innbydende bare 100 meter fra tunet på Telstad. Elvefisket her er svært attraktivt, blant annet med gode muligheter for fluefiske. I umiddelbar nærhet er det tilgang til store jaktområder, både småvilt og storvilt.

Andre tilbud i Tolga