Kvennan ­Camping

Besøk fiskerparadiset Kvennan Camping. Campingplassen ligger i Vingelen i Hedmark fylke ved kanten av Glomma – midt i Fluefiskesonen til Kvennan Fly Fishing.  I stedets tradisjonelle tømmerhytter tilbys en autentisk norsk hytteopplevelse.  […]

Besøk fiskerparadiset Kvennan Camping. Campingplassen ligger i Vingelen i Hedmark fylke ved kanten av Glomma – midt i Fluefiskesonen til Kvennan Fly Fishing.  I stedets tradisjonelle tømmerhytter tilbys en autentisk norsk hytteopplevelse. 

 

Kvennan Camping ligger ved Glommas elvebredd. Her oppe er elva ikke bare berømt for størrelsen, men også for fisket etter harr, sik, ørret og gjedde. Kvennan tilbyr overnatting i 20 hytter langs elva eller litt mer tilbaketrukket i skogen. Du kan også ta med telt eller caravan og campe ved Glommas elvebredd hvor det er lagt opp med elektriske uttak. Campingplassen har egne sanitærbygg hvor gjestene har tilgang på toaletter, dusjer og vaskemaskiner.

 

Kvennan ligger bare 10 minutter unna tettstedet Tolga, og 15 minutter unna Tynset ved bruk av bil. Til campingplassen er det også gode forbindelser med tog fra Oslo/Trondheim, i tillegg til å være kun 30 minutter unna flyplassen på Røros.

 

Med utgangspunkt i Kvennan finnes mange aktivitetstilbud innen kort avstand. Blant annet kan Nord-Østerdalens særegne kultur tilbyr aktiviteter som passer for alle og enhver. Som nasjonalparklandsby tilbyr den lille bygda Vingelen guidede turer, eller du kan besøke på kirke og skolemuseet, Skraphandlerbua eller åpne setre i området. Røros tilbyr souvernirshopping i en by som er på verdensarvslista.

 

Åpningstider

Sesong fra 1. juni til 30. september.

Andre tilbud i Tolga