Rena ­Fishcamp

Rena Fishcamp ligger perfekt plassert for fiske i Renaelva og omkringliggende områder, og er for mange selve moderskipet for folks ekspedisjoner i Renelva.

Rena Fishcamp ligger perfekt plassert for fiske i Renaelva og omkringliggende områder, og er for mange selve moderskipet for folks ekspedisjoner i Renelva. Her finner man moderne leiligheter, med dusj, kjøl- og kokemuligheter.  Her kan man campe i telt, og nyte det sosiale livet rundt leirbålet eller inne i puben. 

Campen

Her er både leiligheter og plasser til å sette opp telt. Alle har tilgang på våre fasiliteter og plassen innbyr ofte til lange sosiale kvelder rundt bål-panna eller bindestikka. Ta deg en middag med en kald øl etter lang dag i elva. Sett deg gjerne ned i puben med bindestikka. Vi har også grill for de som ønsker å tilberede egen mat ute. Vi tilbyr også fasilitetene til samlinger som kurs og konferanser. Vi har også fiskeutstyrsbutikk i forbindelse med puben.

Boenheter

3 stk 4-mannsrom, eget bad og minikjøkken. To stk køyesenger. Størrelse: 20 kvadratmeter. Nr.2 er utstyrt med TV
1 tomannsrom og en firemannsleilighet med adskilt soverom
1 stk stor leilighet i etasjen over puben med senge-, kjøkken- og spiseplass til inntil 8 personer.

Fisket

Renaelva er en av Norges beste og vakreste elver for ørret og harrfiske. Den kjennetegnes av mange idylliske partier med strømmer der harr og ørret vaker side om side. På de stillere partiene er sjansen for å fange sik på tørrflue svært stor. Elva er en utfordrerne i mange partier, men har også områder hvor vading og kasting er lettere. Elva har meget god bestand av harr med snittstørrelse rundt en kilo. Her fanges årlig ørret over 5 kilo, og fisk på 0,8 – 2 kilo fanges regelmessig.

Guiding

Renaelva er, for mange, en uangripelig størrelse når man har begrenset tid til å besøke elva. Sett av en dag til guiding langs elva, og bli kjent med flere gode plasser, og ikke minst riktige teknikker. Din opplevelse av elva vil ble betraktelig bedre når man har blitt bedre kjent. Rena Fishcamp har flere guider som alle tilbyr både guiding langs elvebredden eller med driftbåt, kajakk eller pontongbåt i elva. Ta kontakt med John og Rena Fishcamp.


Driftbåt

Som en del av guidingen kan man velge guiding med driftbåt. Dette gir deg et unikt innblikk i elven og gir deg sjansen på fiskeplasser man ellers ikke vil komme til. Med en spesialbygget driftbåt tar guidene hos Rena fiskecamp deg med på leting etter de store fiskene og de vanskelig tilgjengelige fiskeplassene nedover elva. Guidenes lokalkunnskap om fiskens stamplasser bak steiner og i evjer, kombinert med tilgjengeligheten dette fisket bidrar til, gjør at du kan fiske hele elva i løpet av en dag.  Her ror og manøvrerer guiden ror båten mens du kan konsentrere deg om å presentere fiskeredskapen på helt riktig plass.

Vi har forskjellige typer driftbåt. Vår store driftbåt har plass til 3 fiskere pluss guide/roer, hvorpå to personer kan fiske på en gang, mens tredjemann nyter utsikten. Vi har også en pontongbåt hvor man har en guide/roer og en som fisker. Vi kan også tilby et knippe kajakker for de som vil ut på ekspedisjon på egenhånd.

Om oss

John og Silje Bond kom til Deset fra Livingston Montana rett utenfor Yellowstone nasjonalpark, ved bredden av den berømte Yellowstone elven. Silje, John og deres to små døtre tok den store avgjørelsen vinteren 2019 om å ta det store spranget og kjøpte Rena Fiskecamp. Det var med blandede følelser de forlot de store elvene i Montana, men Norge er også vakkert. De er nå veldig glade for å ha bosatt seg i deres nye hjem på Deset langs Rena-elven og ser frem til å møte lokalsamfunnet og bli kjent med alle fiskere som besøker den vakre elva.

Her finner du oss

Renaelva på Deset i Østerdalen, 20 minutters kjøring nord for Rena.

Andre tilbud i Åmot