Intersport Rena

Intersport ­Rena

Intersport Rena er en fullsortiments sportsbutikk med spesialisering innen fiske, sykkel og nordisk ski og trening. Med et godt utvalg av varer, mange gode tilbud og god service gjør får du alt du […]

Intersport Rena er en fullsortiments sportsbutikk med spesialisering innen fiske, sykkel og nordisk ski og trening. Med et godt utvalg av varer, mange gode tilbud og god service gjør får du alt du trenger for trening og friluftsliv.

 

Intersport Rena har et stort utvalg av fiskeutstyr, turbekledning, fottøy, jaktutstyr og ellers alt du måtte trenge av turutstyr. I butikken vil du i tillegg finne en velutstyrt sykkelavdeling og et velrenomert sykkel – og skiverksted hvor du får utført alt av reparasjoner og service.

Intersport prioriterer faglig rådgivning og gir deg som kunde fagmessig og personlig service. Med spesialiseringsområder innenfor fiske, sykkel og nordisk ski/trening, og ellers et bredt utvalg av varer vil Intersport Rena alltid kunne bidra til en god opplevelse i skog og mark – og ikke minst en hyggelig handel.

 

Velkommen innom!

 

Åpningstider

Mandag – Fredag: 09.00 – 18.00

Lørdag:                   09.00 – 15.00

Besøksadresse: Tollef Kildes gate 26, 2450 Rena.

 

Besøk oss også på Facebook

Andre tilbud i Åmot Andre tilbud i Innlandet