Sesongen ­er ­i ­gang!

I godværsperioden vi er inne i er det mange fiskere som har vært ute for å «friste lykken».  Flere steder rapporteres det om flotte fangster både i stille- og rennende vann.  For […]

I godværsperioden vi er inne i er det mange fiskere som har vært ute for å «friste lykken».  Flere steder rapporteres det om flotte fangster både i stille- og rennende vann.  For de som er interessert i insekter så er det gjort observasjoner av både flygende maur og døgnfluer.  I noen av sjøene ser det også til at ørreten har vært på hugget.

Foto: Anders Svalstad/Rapala Pro Guide

Anders Svalstad i Rendalen, som forøvrig representerer Rapala Pro Guide,  har vært ute på Storsjøen i Rendalen.  Det er stas med fangst for både små og store fiskere.

 

Foto: Anders Svalstad/Rapala Pro Guide

En vakker Storsjøørret i super kondisjon.  Foruten Storsjøen kan Rendalen by på mange og svært varierte fisketilbud.  Her finnes det gode tilbud for alle typer fiskere.  Ta gjerne en titt på siden «Fiske i Rendalen».

 

Foto: Anders Svalstad/Rapala Pro Guide

Fornøyd fisker på Storsjøen….

 

Foto: Anders Svalstad/Rapala Pro Guide

Og fornøyde fiskere på Storsjøen.

 

Foto: Johngård Turistsenter

Langsjøen har også sesongen startet bra.  Denne ruggen av en ørret er på 4,1 kg.  Ved bredden av Langsjøen ligger Johnsgård turistsenter,  de har tilbud og aktiviteter for hele familien.  Vi anbefaler å ta en titt på presentasjonsfilmen for Johngård Turistsenter.

 

Foto: flyfishingfanatics

Mr. Fly fishing fanatics har brukt helgen på fiske i Trysil og Engerdal.  Her var det full fart med sverming av flygemaur!  Både harr og ørret vaket i både elver og vann.

 

Foto: flyfishingfanatics