Stormandstuen har romslig uteplass

Stormandstuen

Stormandstuen er ei koselig tømmerhytte med nærhet til Renaelva og to private ørretvann. Dette er et godt boalternativ for en stor vennegjeng på fisketur i Åmot. Lett tilgjengelig men avskjermet lokalisert i […]

Stormandstuen er ei koselig tømmerhytte med nærhet til Renaelva og to private ørretvann. Dette er et godt boalternativ for en stor vennegjeng på fisketur i Åmot. Lett tilgjengelig men avskjermet lokalisert i skogen.

Stormandstuen har ca 10 sengeplasser, 1 soverom, kjøkken og en stor stue. Det er innlagt strøm men ikke vann på hytta. Eget sengetøy må medbringes.

Hytta som ble flyttet fra elvefaret når Løpsjøen ble demmet opp i 1970. Den ble tatt ned på dugnad under ledelse av Bjarne Skaveren som også satte den opp igjen der den står i dag. Hytta har siden vært flittig brukt av våre medlemmer og andre. Etter hvert har flere personer, lag og foreninger funnet hytta som et fint sted å slappe av på. Åjff setter ut fisk i dammene rundt hytta hvor leietakerne kan fiske mens de leier hytta. For utenbygdsboende er den et ypperlig utgangspunkt når man skal jakte på store ørreter og harr i Renaelva.

Du finner film fra hytta ved å følge linken til hjemmesiden.

Stedsangivelse
Hytta ligger ca 20 km nord for Rena sentrum mot Deset, med 10 min å gå til Renaelva.

Andre tilbud i Åmot