Flere ­fiskeområder ­åpner ­for ­kortsalg

Mandag den 27.02 klokken 12 åpner fiskekortsalget for Grimsa Fluefiske.  I Grimsa er det en stangbegrensning på 10 kort per døgn.  Det vil si at en her er sikret god plass siden […]

Mandag den 27.02 klokken 12 åpner fiskekortsalget for Grimsa Fluefiske.  I Grimsa er det en stangbegrensning på 10 kort per døgn.  Det vil si at en her er sikret god plass siden fluesona er omlag 18 km lang!  I artikkelen «Større utfordringer i Grimsa» kan du lese litt om hva en kan oppleve i denne lille fjellelva.  For å se flere artikler kan du gå hit: «Oversikt over artikler fra Grimsa«.

 

Grimsa er ei fjellelv med glassklart vann som slynger seg gjennom elvedalen i Folldal.

 

Rena Fiskecamp på bortebane

Foto: Bjørnar Hansen

Det er heller ingenting å si på omgivelsene omkring Grimsa!

 

Fiskekortsalget for Kvennan Fly Fishing i Glomma har også åpnet.  Her er det en begrensning på 60 kort per døgn. Her er det så mange fiskeplasser at det ikke virker «overfylt» selv om alle kort er solgt.  Det er ikke så ofte at alle kortene er solgt men det skjer i siste uke i juni og første uke i juli.  Skal en være sikret fiske i de periodene så er det best å kjøpe fiskekortene på forhånd.  Mer informasjon om Kvennan Fly Fishing finner du også på kvennan.com.

 

Andre Brun og Elisabeth Eriksen besøkte kvennan forrige sesong.  Mer om deres tur kan du lese her: «På besøk hos Kvennan Fly Fishing«.

 

 

Andre «fishspots» med stangbegrensninger som er åpnet er:

Vangrøfta Fluefiskesone

Borgundselva

Holselva

Et nytt og svært spennende tilbud som det er vel verdt å ta en titt på er Åbjørdalen

11.Nilsfinndalen