Langmaritåsen

Langmaritåsen er en «villmarks camp» med sengeplasser til 15 personer, fordelt på to sovehytter. Anlegget har alt du trenger for å oppleve et svært komfortabelt villmarksliv med tilhørende bål kos og kveldshygge.

Langmaritåsen er en «villmarks camp» med sengeplasser til 15 personer, fordelt på to sovehytter. Anlegget har alt du trenger for å oppleve et svært komfortabelt villmarksliv med tilhørende bål kos og kveldshygge. Med eget badeanlegg og områdets store muligheter for naturopplevelser og aktiviteter ligger alt til rette for en flott og aktiv opplevelsesferie. Fiske i 3 nærliggende vann inkludert i leie av overnatting.

Langmaritåsen Villmarkscamp ligger plassert ved Nordre Slaggtjønna og Stentjønna nord i Rendalen kommune, på kjølen mellom Rendalen og Østerdalen. «Hovedhuset» er en åttekantet tre-lavvo, med ildsted midt i rommet. Lavvoen inneholder kjøkkenbenk og spiseplass til ca. 20 personer, propankjøleskap og 2 stk komfyrer. Den er også fullt utstyrt med stålbestikk, tallerkener og kopper/drikkekar.

Utenfor lavvoen er det lagt an en stor hellelagt platting (terrasse) med stor bålpanne, som også egner seg for matlaging, gassgrill, bord og benker slik at maten kan tilberedes og inntas ute.

Overnatting skjer i to egne «sovehytter». I utgangspunktet kan matlaging bespisning og øvrig aktivitet skje utendørs. Ved behov er det mulig å trekke inn i varmen fra peis og ovn. Det er ikke puter og dyner så gjester må ta med soveposer.

Det er muligheter for å sette opp egne telt/lavvo for overnatting.

I badeanlegget ved Stentjønna kan man nyte det gode liv i 2 vedfyrte badestamper. I hver av disse er det plass til 8 personer. Flytebrygge for lett tilgang til bading og avkjøling i Stentjønna når stampen blir for varm, og med et eget ildsted for den gode villmarksstemningen. For den litt blyge er det også bygget et eget omkledningsrom.

Aktiviteter

Langmaritåsen er et naturlig utgangspunkt for et komfortabelt villmarksliv i Rendalen. I nærområdet finnes det også store valgmuligheter i dagaktiviteter. Dersom du ikke vil kjøre bil finner du lett aktiviteter til en hel uke eller mer med utgangspunkt i villmarkscampen.

Langmaritåsen ligger nært til gode fiskemuligheter i 3 fiskerike vann som er inkludert i leie av overnatting. Alle disse ligger innen gangavstand og byr på fiske etter ørret og røye: Nordre og Søndre Slaggtjønna og Stentjønna. Det er tilgang på robåt i hver av sjøene Nordre Slaggtjønna og Stentjønna.  Det er også mulig å fiske fra land.  Klart og friskt vann gir spennende fiske etter sky fisk i disse vannene hvor man kan, om lykken står en bi, komme i kontakt med ørret opp mot 2 kg eller mer.

Fra villmarkscampen er det kort reisetid til en rekke andre fiskemuligheter både i Rendalen og ellers i Fishspot. Ellers byr området på blant annet:

  • Dagsturer på sykkel etter grusveier i slakt terreng eller skogsstier.
  • Vandring og opplevelser langs naturstier.
  • Fotturer til for eksempel : Jutulhogget Nord-Europas Største «Canyon», bjørnehi, historisk jernutvinning eller andre kulturhistoriske spor

For leie av Langmaritåsen – velg «Booking» nedenfor. Vær oppmerksom på hytteregler/ avbestillingsregler.

Kontaktinformasjon:
Ingar Høye (utleier) | Telefon: +47 414 10 055 | E-post: ingar.hoye@nordek.no

Du kan også leie eksklusivt fiske i Aursjøene eller hytte på Flishaugen.

Andre tilbud i Rendalen