Tynset ­Rom ­og ­Camping

Tynset Rom og Camping ligger meget sentralt til på Tynset, få meter fra Glomma. Med god plass for campingvogn og bobil, 19 hytter og 10 rom B&B er vi en ypperlig base for jakt og fiske i Nord-Østerdal. Vi selger fiskekort.

Tynset Rom og Camping ligger meget sentralt til på Tynset, få meter fra Glomma med sitt gode fiske etter harr. 

Tynset Rom og Camping er en ypperlig base for jakt og fiske i Nord-Østerdal.  Anlegget har god plass til i alt 25 bobiler/campingvogner/telt, alle med strømtilførsel. I tillegg til caravanplassen er det et eget hytte/B&B-anlegg bestående av 19 hytter og 10 Bed & Breakfast-rom med god standard. I nærområdet finnes en rekke flotte turmuligheter både for sommer som vinter.

Adkomst til anlegget er enkelt, enten du kommer med tog, buss eller egen transport. Til jernbanen er det ca. 400 meter.

Fra Tynset Rom og Camping er det kort avstand til Røros, Folldal, Alvdal, Savalen og Kvikne. Stort kjøpesenter med et titall butikker, kafé, vinmonopol og apotek ligger rett over veien. Det er restaurant, bensinstasjon etc. innen 500 meters avstand. Savalen ligger 20 min unna med bil. Røros er 45 minutter unna med bil.

Åpningstider

Åpent hele året. Resepsjon er tilgjengelig fra 08.00 – 23.00 alle dager.

Du kan leie hytter og rom hele året. Caravanplassen for bobil, campingvogn og telt, samt hytter med enkel standard er åpent kun i sommerhalvåret.

Andre tilbud i Tynset