Trysil ­Hyttegrend

Trysil Hyttegrend på Øråneset ligger idyllisk til ved Trysilelva 2 km sør for sentrum med Trysilfjellet like ved.  Det tilbys overnatting i hytter, camping eller vandrerhjem. Et rimelig og godt boalternativ til deg […]

Trysil Hyttegrend på Øråneset ligger idyllisk til ved Trysilelva 2 km sør for sentrum med Trysilfjellet like ved.  Det tilbys overnatting i hytter, camping eller vandrerhjem. Et rimelig og godt boalternativ til deg som skal oppleve fisket i Trysils fjell og skogsmarker.

På Trysil Hyttegrend Øråneset kan du både bo i hytte, på vandrerhjem eller på camping.  Hyttene har god standard og passer for familier som ønsker naturopplevelser langs elva eller i fjellet. Her er praktiske løsninger og gode soveplasser for hele familien. I hyttene er det fra to til seks senger, bad med dusj og stue med peisovn. Kjøkken i alle hytter er utstyrt med mikrobølgeovn.

Ved elvekanten er det samlingsplass med lekeplass, gapahuk og et felleshus med plass til 20 personer. På området finnes også grillstue og vedfyrt badstue som kan leies separat.  Samlingshuset Løa er en fin gammel tømmerlåve fra 1701 som også kan dekkes for ca. 30 personer til mat.

Hyttegrenda har et eget fiskesenter og egne fiskeguider. Fiskeguidene har egen fiskebu, hvor du kan få kjøpt lokale fluer og guiding. Det finnes også sykkelutleie.

Åpningstider

Hele året

Reisebeskrivelse

Fra Oslo, ta E6 nord til Rv. 3 nord og deretter Rv. 25 øst inn til fjellene direkte til Trysil. Følg skiltene til Elverum og deretter Trysil. Reisetid fra Oslo sentrum til Trysil er mellom to og en halv og tre timer.

Velkommen!

Andre tilbud i Trysil