Jonasvollen ­Camping

Jonasvollen Camping innbyr til et aktivt ferieliv. Med så mange valgmulighetene området gir, med Femunden, Femundsmarka og Flensmarka som nærmeste naboer, ligger alt til rette for mange spennende fiskedager i storslått turterreng. […]

Jonasvollen Camping innbyr til et aktivt ferieliv. Med så mange valgmulighetene området gir, med Femunden, Femundsmarka og Flensmarka som nærmeste naboer, ligger alt til rette for mange spennende fiskedager i storslått turterreng.

 

Jonasvollen gård driver en campingplass ved Femundens vestside og er som inngangsport til Femundsmarka, et eldorado for sportsfiskere. Stedet tilbyr blant annet hytter for utleie, caravanplasser, båtutleie, småbåthavn og kiosksalg.  Her får du også kjøpt fiskekort. I småbåthavna finnes en båtslipp så du med egen båt kan prøve trolling etter storørret i Femunden.

 

I tillegg til hyttene på gården, tilbys også 1 hytte ved Femundshytten og 1 hytte ved Øvre Roasten inne i Femundsmarka Nasjonalpark. Det finnes gode muligheter for parkering  av bil for deg som skal videre inn i Femundsmarka med rutebåten Femund 2. Campingplassen er anløp for rutebåten. Utenom anløpstidene til Femund 2 har Jonasvollen også båttaxi om dette er ønskelig.

 

Åpningstider

Åpent hele året

Andre tilbud i Engerdal