Estuary ­Lodge

Estuary lodge tilbyr overnatting i en autentisk smie, restaurert til en moderne men rustikk stil. Dette er et unikt feriehus med en idyllisk beliggenhet.   Med Glomma kun få meter utenfor hyttedøra, og […]

Estuary lodge tilbyr overnatting i en autentisk smie, restaurert til en moderne men rustikk stil. Dette er et unikt feriehus med en idyllisk beliggenhet.  

Med Glomma kun få meter utenfor hyttedøra, og eksepsjonelt godt harrfiske i Kvennan fluefiskesone, ligger alt til rette for en svært hyggelig fiskeferie.  

 

Estuary Lodge tilbyr overnatting i eget hus med selvhushold. Bygningen, som i sin tid var en gammel smie med jordgulv, er fullstendig restaurert til en moderne, men rustikk og behagelig stil.  Med sin tilknytning til en aktiv gård med dyr og mange historiske bygninger, som går tilbake til gårdens etablering rundt 1770, skapes en særskilt ramme der man får alt man trenger for en behagelig pause fra hverdagen.

 

Huset inneholder;

  • Soveplass til 6 personer fordelt på 3 soverom og 5 senger.
  • En liten hems som soveplass.
  • 2 bad (ett i badstuen)
  • Kjøkken / stue med en stor gammel restaurert peis som midtpunkt.
  • En «vinterhage»» med glasstak og flott utsikt.
  • Badstue ligger ved siden av hovedhuset.
  • Mulighet for vask av klær under oppholdet.

 

Ta kontakt for nærmere informasjon, eller bestill ditt opphold nå.

 

Estuary lodge er passer godt både for venner på fisketur og for familier på feriereise. Huset ligger rett ved elvebredden av Glomma i Tolga kommune. Elva i dette området er ganske grunt og bredt. Dette kombinert med at det finnes en rekke små øyer i elva har skapt et meget attraktivt miljø spesielt for fluefiske entusiaster.

Ellers tilbyr regionen mange historiske opplevelser for sine besøkende.  Blant annet aktiv seterdrift i fjellet der flere er åpne for besøkende, eller man kan besøke den særegne Bergstaden Røros, en del av UNESCO s verdensarv – og kun en kort kjøretur unna.

 

Veibeskrivelse

Fra Tynset: Følg rv 30 nordover i ca 9 km. Ta av til høyre på fv 720 mot Telneset. Følg deretter fv 681 nordover i ca 2,5 km. Sving av til venstre og følg Eidsveien  500 meter til Nesgardan.

Fra Røros: Følg rv 30 i ca 45 km. Ta av til venstre på fv 720 mot Telneset. Følg deretter fv 681 nordover i ca 2,5 km. Sving av til venstre og følg Eidsveien  500 meter til Nesgardan.

Lat./ Long.: 62.357666, 10.909002

Andre tilbud i Tolga