Mange ­muligheter ­– ­Hardangervidda ­øst

Øvre Numedal Fjellstyre kan by på fantastisk ørretfiske på Hardangervidda.  Der finner du muligheter som ligger mange timer til fjells.  Her finner du også områder som er lettere tilgjengelig slik at det […]

Øvre Numedal Fjellstyre kan by på fantastisk ørretfiske på Hardangervidda.  Der finner du muligheter som ligger mange timer til fjells.  Her finner du også områder som er lettere tilgjengelig slik at det passer for hele familier som vil på tur.

I tillegg kan Uvdal by på på et spesielt godt tilrettelagt fiske for barn og familier ved Rødberg Friluftspark.

 

Har du planer om å tur på Hardangervidda så har Øvre Numedal Fjellstyre ikke mindre enn 15 hytter og steinbuer som er tilgjengelig for overnatting.

Ønsker du få hjelp av en guide kan du ta kontakt med Jon Petter eller Tor-Olav.  Da kan vi garantere at du er i de beste hender.  Skreddersydde opplegg for både enkeltpersoner og grupper kan også ordnes ved å ta kontakt med Jenny hos Nore og Uvdal Næringsselskap.  Da kan det meste ordnes: organisering av transport, mat, overnatting, guide osv.

Det er også mulig å besøke Hardangervidda med sykkel.  Mer informasjon om det finner du på siden «Hardangervidda med sykkel«.

Foruten fiske hos Øvre-Numedal Fjellstyre finnes det også ande fisketilbud i nærheten som Holsfjorden, Fisketilbud fra Geilo JFF og Ørretfiske i Numedalslågen.

Oppsummert:  Her finnes det mye for enhver smak.  Her er det bare å begynne og planlegge for liten og stor, gammel som ung.  Riktig god tur!