Vestsjøberget ­Fluefiske ­utvider ­med ­nytt ­område ­– ­Ledig ­kapasitet

Vestsjøberget fluefiske tilbyr fluefiske på et svært variert strekk i Trysilelva. Her finner du både stilleflytende områder som er perfekt for tørrfluefiske, og raskere strømmer som passer utmerket for nymfe- og streamerfiske. […]

Vestsjøberget fluefiske tilbyr fluefiske på et svært variert strekk i Trysilelva. Her finner du både stilleflytende områder som er perfekt for tørrfluefiske, og raskere strømmer som passer utmerket for nymfe- og streamerfiske. Fisket leies med høystandard hytte for selvhushold, og passer for grupper på inntil 8 personer.

 

Vestsjøberget fluefiske er populært og har generelt lite ledig kapasitet. Per øyeblikk er det kun 5 uker ledig for sommeren.

 

Ledige uker er:

Uke 25 (16.6 – 22.6). Avbestilt grunnet uforutsette omstendigheter hos leier. Dette er en av de aller beste ukene i denne delen av Trysilelva!

Uke 28 (7.7 – 13.7) NB! Sen innsjekk 7.juli. Nærmere tidspunkt for innsjekk avtales med utleier.

Uke 33 (11.8 – 17.8).

Uke 35 (25.8 – 31.8).

Uke 36 (1.9 – 7.9).

 

Bestill opphold her

 

Nytt fra og med 2019 er at området er utvidet og omfatter nå omtrent 6,5 km av sørlige deler av Trysilelva. Det nye området er kjent lokalt som “Plassøra”, et relativt stort grunntområde nord for Plassen i Trysilelva, med svært gode forhold for vading. Plassøra er kjent som en av de absolutt beste fluefiskeplassene i søndre del av Trysilelva, og Vestsjøberget Fluefiske er veldig fornøyde med å kunne innlemme dette området i fluesonen.

 

Vestsjøberget Fluefiske er utvidet med sone avmerket nr.19.

 

Plassøra. Foto: Vestsjøberget Fluefiske.