Pakketur ­med ­Rena ­Fiskecamp ­ledig

Rena Fiskecamp leverer pakketur med fem dagers fiske, guide og båt og besøk i minst to elver. Elvene representerer begge ulikt noe av de beste fiskeopplevelsene området kan by på, alt fra fantastisk fiske etter stor og kresen ørret og harr, enorme insektsklekkinger, vakkert fjellandskap og store naturopplevelser i villmarkspregede områder.

Rena Fiskecamp leverer pakketur med fem dagers fiske, guide og båt og besøk i minst to elver. Elvene representerer begge ulikt noe av de beste fiskeopplevelsene området kan by på, alt fra fantastisk fiske etter stor og kresen ørret og harr, enorme insektsklekkinger, vakkert fjellandskap og store naturopplevelser i villmarkspregede områder.  På turen får du oppleve driftbåtfiske, spotfiske fra land og et utpreget imitasjonsfiske etter ørret og harr.


Renelva er veldig stor enkelte steder Foto: Matt Hayes

Det er to ledige uker igjen: Uke 27 (03. juli – 09. juli) og Uke 29  (17. juli- 23.  juli) Les mer om turen og booking her

Guidet fiske
Du blir tatt med på et guidet fiske etter de store opplevelsene sammen med svært lokalkjente guider, en uvurderlig ressurs for å komme i kontakt med både store og mange fisk. Å fiske fra driftbåt er en unik opplevelse som tar deg til standplasser du vanligvis ikke når. Og du kan fiske på de på helt andre måter enn du vanligvis ville gjort.  Men fiske fra land har også sine fordeler. Det er enklere å snike innpå og presentere perfekte og gjentatte flyt.


Lars B Johansen fra Rena Fishcamp setter tilbake en tjukkas tatt på driftbåtfiske i Renaelva Foto: Anders Dahl Eriksen

Varierte fiskeopplevelser
Turen gir deg en kombinasjon av ulik natur og forskjellige måter å fiske på. Der Renaelva byr på stor fisk som mesker seg i mengder insekter i dype skoger, hvor Glomma ved Kvennan har en unik tetthet av harr og lett vadbare fiskeplasser, og Grimsas ørreter beiter i krystallklart vann omgitt av åpne fjellområder. Ulike kvaliteter og på mange måter forskjellig tilnærming til fisket. Guidene vil gjøre sitt ytterste for at du skal lykkes, uavhengig av din fiskerfaring og forhåndskunnskap.

Jake Semons med Rena-harr, foto: Anders Dahl Eriksen

Turen inneholder

  • Norsk/ engelsk språklig guide. (2 fiskere pr. guide)
  • 1 tur med driftbåt nedstrøms den særegne Renaelva. Elva som har noe av det beste harrfisket i Norge samtidig som den er kjent for et svært godt fiske etter stor ørret. (Hver tur har en varighet på ca 7 timer?).
  • 1 dag fiske fra land i Renaelvas fluesone hvor sjansen for stor ørret og harr er meget god.
  • 2 dagers fiske fra land i Grimsa, en krystallklar fjellelv med en god bestand av vill harr og ørret. Eller du kan velge Kvennan fluefiskesone som er smekkfull av harr.
  • 1 dag fiske fra land. Du velger fritt i hvilken av de to elvene du vil tilbringe denne dagen.
  • Overnatting hos Rena Fiskecamp skjer i leiligheter med utsikt til deres lille skogstjern. Leilighet inneholder 2 soverom, fullt utstyrt kjøkken og bad med egen dusj. Overnatting ved Grimsa eller Kvennan er tilrettelagt med hytter.
  • Alle måltider inkludert under fisketuren. Måltider tilberedes over åpen flamme ute i felt, eller serveres i kafèen på Rena Fiskecamp.
  • Du blir hentet på Gardermoen flyplass ved ankomst og brakt tilbake ved avreise. Reisetid fra/til Gardermoen er ca. 2,5 timer.

Les mer om turen og booking her