Sæta ­Camping

Sæta Camping er et svært godt utgangspunkt for fisketuren. Med Gudbrandsdalslågen som grunnlag, en av Norges beste fiskeelver, rennende rett forbi plassen har fiskere fra fjern og nær kommet i mange år […]

Sæta Camping er et svært godt utgangspunkt for fisketuren. Med Gudbrandsdalslågen som grunnlag, en av Norges beste fiskeelver, rennende rett forbi plassen har fiskere fra fjern og nær kommet i mange år for å oppleve det gode fisket.

Campingplassen tilbyr overnatting i 8 hytter med ulik standard liggende langs bredden av Gudbrandsdalslågen. Fra terrassen på hytta kan du sitte og nyte en kaffekopp mens du speider utover elva. Stedet tilbyr også 40 caravanplasser for de som reiser med bobil eller vogn. Her er det også rom for alle de som nyter det enklere teltlivet.

Som gjest på Sæta Camping får du tilgang på TV-stue og nylig renoverte fasiliteter. I tillegg tilbys leie av båter og man får fiske fritt på campingplassens område.

Ønsker du lett tilgang til elva, og et vertskap som kan mye om fiskemulighetene i Sel, så bør du ta inn på Sæta Camping. Velkommen et hyggelig opphold.

Åpningstider

Åpent i sommerhalvåret (mai – oktober).

For mer informasjon, se vår hjemmeside

Stedsangivelse

Du finner campingplassen langs E6, ca 5 km sør for Otta i Gudbrandsdalen.

Andre tilbud i Sel