Sølnroa

Sølnroa tilbyr en helt spesiell og skjermet beliggenhet 9 km innenfor låst bom. Nydelig utsikt til Rendalssølen.

Sølnroa tilbyr en helt spesiell og skjermet beliggenhet 9 km innenfor låst bom. Nydelig utsikt til Rendalssølen. Ved leie av hytter på Sølnroa får du eksklusiv tilgang til attraktive fiskeområder i Storhåen og Sølna. Leie inkluderer tilgang til kano og robåter.


Hyttene har 2 – 8 sengeplasser og er utstyrt med solcelleanlegg, vedovn, gassbluss til matlaging samt kjøkkenutstyr. Sengetøy må tas med av leietaker.

Hovedbølet – Hytta har 3 soverom og hems, stort kjøkken og stue med peis, tilsammen cirka 85 kvadratmeteret.

Skogstua – Laftet hytte med et oppholdsrom på cirka 25 kvadrat meter med sengeplass til 2 personer og sofa. Enkel kjøkkenkrok.

Nyhytta – Trivelig laftet hytte, bygd på sommeren 1944. Nyhytta har overbygd ingangsparti, et oppholdsrom på cirka 25 kvadrat meter med 2 brede senger og en sofa, samt veranda.

Rorbua – Koselig laftet hytte fra begynnelsen av 1900 tallet. Rorbua har overbygd ingangsparti, et oppholdsrom på cirka 25 kvadrat meter med familiekøyeseng og sofa.


I Sølnsjøen og Sølnvassdraget kan alle som ønsker fiske med stang. Det er også mulig å kjøpe fiskekort for fiske med garn og oter i den fiskerike Sølensjøen.


Ta kontakt for nærmere informasjon, eller bestill ditt opphold.


Utleier

Rendalen Kommuneskoger

Telefon (+47) 474 72 348 | E-post: may.britt.haugen@rendalen.kommune.no