Sølenstua Camping ved Femundselva i Engerdal.

Sølenstua ­Camp ­& ­Hytter

Sølenstua Camp og Hytter tilbyr overnatting for fiskere og andre veifarende sør i Engerdal kommune. På plassen kan du bo i en av stedets hytter, eller du kan ta inn med campingvogn, […]

Sølenstua Camp og Hytter tilbyr overnatting for fiskere og andre veifarende sør i Engerdal kommune. På plassen kan du bo i en av stedets hytter, eller du kan ta inn med campingvogn, bobil – eller kanskje du reiser rundt med telt.   

Sølenstua er kjent for sitt gode og allsidige turterreng. I nærområdet finnes en rekke fine stier både i skog og på snaufjell. Sølenstua er et godt utgangspunkt for et godt fiske i Engerdal – kjent for gode sportsfiske. Innen kommunens skogkledde områder og fjellpartier finnes ca 800 elver, bekker og vann hvor mulighetene er gode for å fange blant annet ørret, røye og harr.

 

Reisebeskrivelse

Sølenstua ligger midt mellom Oslo og Trondheim. Helt øst i landet, og nord for Trysil – i den sydvestlige delen av Engerdal kommune.

Fra Nord: Følg Rv 30 fra Røros til Sundmoen (Os i Østerdalen). Ta av til venstre og følg Rv 28 og 26, Kopparleden, over Narbuvoll til Isterfossen. Sving deretter av til høyre og følg fv 217, Sundveien, til du er fremme. Innkjøring på venstre side av veien.

Fra sør: Følg Rv 25 fra Elverum mot Innbygda og deretter Rv 26 via Jordet i Trysil. Fortsett videre langs Rv 26 forbi Engerdal sentrum. Sving av til venstre ved Engerdalssetra og følg fv 623 til Ulvåmoen. Sving venstre inn på fv 217, Sundveien, til du er fremme. Innkjøring på venstre side av veien.

 

Kontakt

Hjemmesider | følg oss på Facebook | Adresse: Sølenstua, 2440 Engerdal, Hedmark

Andre tilbud i Engerdal