Velkommen til Gjelten Bru Camping

Gjelten ­Bru ­Camping

Gjelten Bru Camping er en rolig familiecamping med hytter og tilrettelagte campingmuligheter. Her tilbys små enkle hytter, kun beregnet til sommerbruk, større vinterisolert hytte med eget vaskerom, og  campingplass med elektrisk tilkobling.   Campingplassen ligger idyllisk […]

Gjelten Bru Camping er en rolig familiecamping med hytter og tilrettelagte campingmuligheter. Her tilbys små enkle hytter, kun beregnet til sommerbruk, større vinterisolert hytte med eget vaskerom, og  campingplass med elektrisk tilkobling.

 

Campingplassen ligger idyllisk til på Plassen i Alvdal med en lun atmosfære like ved bredden av elva Folla. Gjelten er en rolig familiecamping med 13 hytter og godt tilrettelagte campingmuligheter. Her får man alt fra små enkle hytter, kun beregnet til sommerbruk, til en større vinterisolert hytte med eget vaskerom.

Campingplassen har 45 punkter for elektrisk tilkobling spredt over hele området. Fasiliteter ligger til rette for et hyggelig opphold der gjester har tilgang til et moderne sanitæranlegg, kiosk og informasjon, TV-stue og stor lekeplass for barna (skoleidrettsplass).

 

Med dagligvarehandelen 250 m unna er det enkelt å gjøre unna de innkjøpene man har behov for. Campingplassen er et godt utgangspunkt til mange severdigheter og aktiviteter i Alvdal og våre gjester vil finne gode fiske – og bademuligheter like i nærheten.

 

Åpningstider

Hytter er tilgjengelig for leie hele året.

Campingplassen er åpen i perioden 1. mai – 15. oktober.

 

Veibeskrivelse

Via Østerdalen:  Kjør 4,5 km nord-vest for Alvdal sentrum. Avkjøring fra Rv 3 i retning Folldal. Følg Folldalsvegen i 2,4 km til Plassen og ta til venstre over brua.

Via E6 over Dovrefjell: Avkjøring på Hjerkinn. Følg Folldalsvegen i 67 km retning Alvdal til Plassen og ta til høyre over brua.

Campingplassen ligger da på din høyre side.

Andre tilbud i Alvdal