Fantastiske ­Grimsa!

Bjørnar Hansen som til daglig holder til i Renaelva tok med seg gamle venner og nye bekjentskaper på fisketur hjem til Grimsa. Fisket var variabelt i takt med været som bød på […]

Største fisk på turen ble en harr på 1.1 kg. Snittvekt på harren vi fikk var ca 7 hg så vi kan absolutt ikke klage. Snakket for øvrig med Bjarne Friis som hadde fått en ørret på 3 pund.

Bjørnar Hansen som til daglig holder til i Renaelva tok med seg gamle venner og nye bekjentskaper på fisketur hjem til Grimsa.

Fisket var variabelt i takt med været som bød på relativt typisk juliforhold, med kraftige regnskyll, lyn og torden, og strålende sol om hverandre. Gjengen traff ikke de helt store døgnflueklekkingene denne gangen og ørreten var derfor ikke like bitevillig . Men fisk ble det da likevel.

Alle foto: Bjørnar Hansen

Det er sprek fisk i disse elvene

Det er sprek fisk i Grimsa

 

Fiskeguidene hos Rena Fiskecamp tok seg en liten tur i uvante omgivelser. Med vekslende resultat. Her fikk Lars en fin harr på om lag 8 hg

Fiskeguidene hos Rena Fiskecamp,  tok seg en liten tur i uvante omgivelser. Med vekslende resultat. Her fikk fluefiskeguiden Lars B. Johansen en fin harr på om lag 8 hg

Mens Petter nok skvatt litt i meste laget på denne ørreten i Grimsa. Den satt i allefall ikke..

Petter skvatt nok litt i meste laget på denne ørreten i Grimsa. Den satt i allefall ikke..

Selv om fisket kanskje ikke var helt på topp så fikk vi vel til sammen rundt 40 - 50 fisk. Det betyr ikke så mye når opplevelsene og landskapet setter rammene rundt.

Selv om fisket kanskje ikke var helt på topp så fikk vi vel til sammen rundt 40 – 50 fisk. Det betyr ikke så mye når opplevelsene og landskapet setter rammene rundt.

 

Ole prøver noen siste kast i solnedgangen

Ole prøver noen siste kast i solnedgangen

 

Vi måtte også forsøke oss i andre områder, dog litt utenfor Fishspot.

Vi måtte også forsøke oss i andre områder, dog litt utenfor Fishspot.
Største fisk på turen ble en harr på 1.1 kg. Snittvekt på harren vi fikk var ca 7 hg så vi kan absolutt ikke klage.