Åbjøra ­hos ­Plahtes ­Eiendommer

Tenk deg 7 kilometer med fiske etter brunørret, sjøørret og laks, helt omgitt av stillhet, storslagen natur, og leve det gode liv en ukes tid. Lengst sør i Nordland finner du nettopp […]

Tenk deg 7 kilometer med fiske etter brunørret, sjøørret og laks, helt omgitt av stillhet, storslagen natur, og leve det gode liv en ukes tid. Lengst sør i Nordland finner du nettopp dette – Et eksklusivt tilbud i særpreget Nordlandsnatur, et fantastisk variert og spennende elvefiske med utgangspunkt i tilhørende hytte, gjerne akkompagnert av gode venner. 

Dette er fisketilbudet for dere som er på utkikk etter de helt spesielle fiskeopplevelsene. Elva Åbjøra er som skapt for fluefiske med sine store partier med stilleflytende og glassklare vann, med mange fine standplasser for fisken. Elva har gode døgnflueklekkinger og stor, sky ørret. Her er det muligheter for «sightfishing» for den som klarer å bevege seg langs elvebredden uten å skremme fisken. Åbjøra huser, i tillegg til brunørret, både laks og sjøørret.  Elva er avsidesliggende og har et veldig lavt fiskepress. Når man fisker her medfølger leie av hytta Åbjørstua, enerett til fisket i ca 7 km av elven Åbjøra, i tillegg til fiskerett på store områder omkring.

Høres dette fristende ut så kan du lese mer om Åbjøra, og ikke minst se den herlige lille «dokumentaren» i denne saken som Black Fly Eyes lagde etter sitt besøk i fjor sommer. Denne må du bare få med deg!

Hos Plahtes Eiendommer kan man også få en rekke andre gode fiskeopplevelser. De tilbyr blant annet ferdige pakkede ferieopplevelser som Sjøørretfiske i Urvoldvassdraget og Laksefiske i Terråk.

Foto: Black Fly Eyes