Vestsjøberget fluefiske

Vestsjøberget ­Fluefiske

Vestsjøberget fluefiske kan tilby fluefiske på et svært variert strekk i Trysilelva. Her finner du både stilleflytende områder som er perfekt for tørrfluefiske, og raskere strømmer som passer utmerket for nymfe-  og streamerfiske.  Trysilelva har en rik insektsfauna der høydepunktet er de store klekkingene av Ephemera Danica

Vestsjøberget fluefiske kan tilby fluefiske på et svært variert strekk i Trysilelva. Her finner du både stilleflytende områder som er perfekt for tørrfluefiske, og raskere strømmer som passer utmerket for nymfe-  og streamerfiske.  Trysilelva har en rik insektsfauna der høydepunktet er de store klekkingene av Ephemera Danica.Beskrivelse
Vestsjøberget Fluefiske tilbyr et eksklusivt fiske på 6,5 km av Trysilelva som leies ut på ukesbasis for inntil 8 personer.  Det som gjør fisket her unikt, i tillegg til at du og ditt følge har elven for dere selv, er villmarks-følelsen man får på Vestsjøberget. Elvestrekket er i en skjermet del av Trysilelva. Det meste av elvestrekningen er kun tilgjengelig fra privat skogsbilvei som er stengt for alminnelig trafikk.


For hvem?
Vestsjøberget er et perfekt tilbud for vennegjengen, bedriften eller om du rett og slett ønsker å ha et elvestrekk for deg selv. Det de fleste snakker om er avkoblingen, slappe av ved en av de mange gapahukene, og nyte varm selvlaget mat med en «liten en» til kaffen. Her styrer man sitt eget tempo. Om du er nybegynner som fluefisker vil du like dette stedet, da det er mulig å vade et godt stykke ut i elven slik at du har bra med baksleng. Selv om ditt ferdighetsnivå er på nybegynner-stadiet, er harr en fisk du likevel vil kunne lure på kroken.


Fisket
6,5 kilometer med privat elvestrekk er mye plass. Selv en gruppe på 8 personer vil ikke klare å fiske av hele strekket. Området er forvaltet med catch & release siden 1991. Hos Vestsjøberget er det harren som er den dominerende arten men med innslag av ørret. Det er klekking av et variert insektliv gjennom hele sommeren. Du vil nesten alltid finne områder hvor det er aktivitet. Selv i trege perioder er mulig å lure opp en harr eller to. Tidlig på våren eller når høsten setter inn, er klekkingene sporadiske eller fraværende. Dette er tiden for å fiske med nymfe, og da spesielt teknikken «Tsjekkisk nymfefiske» som er meget effektivt på denne tiden. Kart over elvestrekningen.


Lodge
Den svært trivelige lodgen har overnattingsplass til 6 – 8 personer. Den har toalett og bad med god standard og kjøkken, stue, soverom i 1. etg. To soverom og tv-stue i 2. etg. Lodgen ligger på en gård i nærheten av elva (2-3 minutter med bil). Inkludert er sluttrenhold, sengetøy og håndklær.

Vestsjøberget paint 2

Stue og kjøkken i hytta innbyr på hyggelige kvelder med komfort vel ivaretatt.


bad_rom

Soverom og bad i god standard.


Vestsjøberget paint

Innbydende innkvartering og godt fiske.


Priser

Opphold en uke fra søndag til lørdag.

Inntil 5 personer, eksklusivt fiske, inkludert lodge 15 000,- NOK for ukene 25 – 26 – 27. Øvrige uker 12 000,-

I tillegg kroner 1 500,- per person over 5 personer.  Maks antall personer er 8.

Ta kontakt dersom interesse eller spørsmål.


Kontakt

Anders Nyhuus.
Telefon:  (+47) 905 09 433  |  E – post: flyfishing@vestsjoberget.no 


Reise og andre opplysninger

Trysilelva og Vestsjøberget ligger 165 km fra Oslo Gardermoen Flyplass.  Det tar omlag 2 timer å kjøre strekningen med bil. I Trysil sentrum ligger 25 km nord for Vestsjøberget.  Her finnes et godt utvalg av dagligvarebutikker, sportsbutikker, spisesteder med mer.

Andre tilbud i Innlandet Andre tilbud i Trysil