Rundt ­omkring ­i ­varmen

Her kommer en liten rapport fra fisket rundt omkring i varmen. Nå ser det ut til at hetebølgen er på retur. Med litt regn og kjøligere netter er det absolutt håp om noe bedre forhold. På tross av varmen er det likevel flere som melder om greit fiske, spesielt på kveld og natt.

014 Gjerfloen

Foto: Gjerfloen Fluefiske

Hos Gjerfloen Fluefiske i Trysil var vannstanden 64 m3/s i går.  Vanntemperaturen var på 18 grader.  Fredrik Byh fra Sverige landet 15 harr i løpet av gårdagen.  De tok Superpuppa og Grffits Gnat.  William Jones fra Englan fanget sin første gang noen sinne.  Det var en harr på 47 cm.  Over ser vi en fornøyd William.

 

 

009 Isterfossen

Foto: Frode Østmo

Frode Østmo rapporterer om godt fiske i Isterfossen i Engerdal på kvelden og på natta.  Det er det imidlertid mange som har fått med seg slik at det til tider er mange fiskere på oversiden av brua.  Med sitt bidrag er Frode selvsagt med i trekningen av fluefiskepakke fra Skitt fiske.

 

 

001 Selsvollene

Foto: Lågen Fly Fishing

Espen Pedersen og Eirik Børresen er kanskje bedre kjent som hockey spillere men de er ivrige fiskere også.  Nylig besøkte de fluefiskesona på Selsvollene.  Her rapporteres det om godt med vakende fisk om dagen.

 

 

003 selsv

Foto: Lågen Fly Fishing

 

 

005 selsv

Foto: Lågen Fly Fishing

Basecamp ved Lågen.

 

 

002 Selsv

Foto: Lågen Fly Fishing

Marius Dahl og Stian Graaberget tilbragte noen dager på Sæta Camping i Sel Kommune i starten av uka. De fisket fra båt i Bredebygden  og de var også i fluesona med vadere og fluestang.  Fisk fikk de begge steder og de var godt fornøyde med oppholdet i Gudbrandsdalen.

 

 

004 Selsv

Foto: Lågen Fly Fishing

 

 

006 selsv

Foto: Lågen Fly Fishing

 

010 Kvennan

Foto: Kvennan Fly Fishing

Også varmt i Glomma hos Kvennan Fly Fishing i dagene som har vært.  I dag er det meldt regn med påfølgende lavere temperaturer.  Det er rapportert om at det er tatt noe fisk.  Det har klekket noen vårfluer på kvelden samt at det noen har fisket greit med maurimitasjoner.

 

 

011 Kvennan

Foto: Kvennan Fly Fishing

Her et bilde som er over en uke gammelt.  Det viser en smellfeit harr på omkring 1,5 kg som Hein van Aar tok på en klekker.

 

 

012 Rena

Foto: Vidar Nysæter

Vidar Nysæter har sendt oss flere rapporter og bilder fra Renaelva.  Han har derfor lagt inn flere «lodd» når det gjelder utrekkspremiene for innsendte bidrag.  Her har han fanget en harr på 1,5 kg i Renaelva.

 

 

015 Rena

Foto: Per Erik Svenskerud

Per Erik fanget denne ørreten i Renaelva i går.  Det er aktivitet av sømmepupper i Rena.  Per Erik er også med i trekningen om fluefiskesett selv om han nok ikke ønsker å bytte ut sin egen fluestang.

 

 

007 Hodalen

Foto: Gilles Cuille

Tidligere i sommer fisket Gilles Cuille etter gjedde i Hodalssjøne.  Da fikk han denne flotte ørreten på 70 cm.  Ørreten ble sluppet ut igjen.  Gilles fisket også i Glomma hos Kvennan Fly Fishing og var svært fornøyd med fisket han hadde der.