Fiskekart ­for ­Trysil ­2014

Trysil Fellesforening administrerer det meste av fiske i Trysil. Fiskekart og informasjon om fiske i Trysil finnes nå i ny brosjyre for 2014. Ta en titt på brosjyren her. Brosjyren er på norsk og engelsk.

Fiskeguide Trysil

Trysil Fellesforening har laget ny informasjonsbrosjyre om fiskemulighetene i Trysil.  Brosjyren inneholder oversiktskart og informasjon om de ulike fiskereglene.  Den største endringen i Trysil for 2014 er at det er innført to soner i Trysilelva med størstemålsforvaltning.

 

Kart for nett 688

Her er oversiktskartet over fiskemulighetene i Trysil.  Klikk på bildet for å laste det ned som pdf.  Fisketilbud som administreres av Trysil Fellesforening på Fishspot er:

På Fishspot finner du også to andre fisketilbud fra Trysil.  Dette er to mindre soner som er spesielt tilrettelagt for fluefiske:

 

Fiskekart Trysil txt 688

Her er brosjyren som helehet.  Klikk på bildet for å laste den ned som pdf.

 

 

Lågen og Unset 688

Tar til slutt med et par ferske bilder fra to andre områder i Fishspot.  Til venstre ser vi et utsnitt fra Selsvollene fluefiskesone.  Lågen Fly Fishing rapporterer om Aurivillii og gode forhold.  Til høyre skimtes en fluefisker som tester fiskelykken i Unsetåa.  Også gode fiskeforhold i Unsetåa om dagen.