Unik ­overnatting ­på ­Estuary ­Lodge ­ved ­Kvennan ­fluefiskesone

Planlegger du en fisketur til Kvennan fluefiskesone i sommer bør du se nærmere på Estuary lodge. Dette er et unikt overnattingstilbud med selvhushold. Her bor du i en smie fra rundt 1800 – […]

Planlegger du en fisketur til Kvennan fluefiskesone i sommer bør du se nærmere på Estuary lodge. Dette er et unikt overnattingstilbud med selvhushold. Her bor du i en smie fra rundt 1800 – ombygd til et moderne feriehus hvor man har ivaretatt en rustikk stil og en hyggelig atmosfære. Huset ligger rett ved bredden av Glomma og er omgitt av et meget attraktivt fiske.  

  

     

Estuary Lodge – Den gamle smia ved gården til Lars Øian er totalrenovert og omgjort til et flott feriehus, helt ved bredden av elva.

Estuary Lodge, som i sin tid var en gammel smie med jordgulv, er fullstendig restaurert til en moderne, men rustikk og behagelig stil.  Huset ligger i tilknytning til en aktiv gård med dyr og mange historiske bygninger og skaper en særskilt ramme for et spennende ferieopphold, enten det er for en vennegjeng på fisketur eller for familier på feriereise. Her er det plass til 6 personer. Huset har alt du trenger under ditt opphold, med 3 soverom, kjøkken og stue, vinterhave, peis og ovn, 2 bad og en badstue. Her har man også tilgang på trådløst internett og mulighet for å vaske klær.

Se for deg en sommerkveld sittende på altanen med noe godt i glasset og du speider etter vak. Eller å sitte foran peisen med en kopp kaffe etter en lang dag i elva. Da er ferielivet godt! Og har man lyst å oppleve noe annet enn bare fisket, finnes flere opplevelser innen kort reiseavstand. Blant annet kan regionen by på historiske og særegne miljøer som er verdt å besøke.  Blant annet aktiv seterdrift i fjellet der flere er åpne for gjester, eller man kan besøke den særegne Bergstaden Røros, en del av UNESCO s verdensarv.

 

                

Med sin hyggelige og rustikke atmosfære og umiddelbare nærhet til elva er Estuary lodge et svært godt overnattingstilbud – både for sportsfiskere og andre på feriereise.

 Planlegger du en fisketur til Kvennan fluefiskesone i sommer? Ja da er Estuary lodge et feriehus for deg. Huset ligger rett ved elvebredden av Glomma og er omgitt av et meget attraktivt fiske.  Her er elva grunn og bred og ypperlig for å vade,  kombinert med at det finnes en rekke små øyer i elva, og byr slik på et meget attraktivt miljø. Sikre deg fiskekort ved Kvennan Fly Fishing med det samme. På Kvennan er det en begrensning på 60 kort per døgn så det er lurt å kjøpe fiskekort på forhånd særlig om du vil dra siste uke i juni og første uke i juli. Fiskekortsalget for Kvennan er åpnet. Mer informasjon om Kvennan Fly Fishing finner du også på kvennan.com.

Book ditt opphold på Estuary Lodge her

     Fine strømkanter. Foto Ivar Øian

Fiske i Glomma og Kvennan fluefiskesone.