Trutta ­Gutta ­på ­tur ­i ­Fishspot

Trutta Gutta er i gang med sin rundreise i Fishspot.  De har med seg en fransk gjest, Francois Dufour.  Han startet turen med å kjøre bil fra Paris til Trysil.  Han hadde […]

Trutta Gutta er i gang med sin rundreise i Fishspot.  De har med seg en fransk gjest, Francois Dufour.  Han startet turen med å kjøre bil fra Paris til Trysil.  Han hadde nemlig hørt at det klekket store døgnfluer (Danica) i Trysil på denne tida.  Trysilelva leverte og det var en blid og fornøyd franskmann Truttagutta traff når de møttes på Rena.  I Rena hadde gjengen to magiske tørrfluedager med flere fine ørreter, stor harr og en diger sik.

Etter Rena fortsatte ferden nordover til blant annet Engeråa i Engerdal.  Fisket i Engeråa blåste nesten bort men utpå ettermiddagen fikk de fisket på både vakende ørret og harr.  De fortsatte ferden videre til Hola, her traff de også på klekking av Danica.   Dette resulterte først i fangst av noen stor harr og etterhvert som de jobbet seg oppover elva fikk de også noen ørreter.  Truttagutta og deres franske venn har nå fortsatt nordover til Grimsa og vi venter spent på fortsettelsen.