Siste ­nytt ­rundt ­omkring

Foto: kvennan Fly Fishing I fluefiskesonen hos Kvennan Fly Fishing i Glomma er vannstanden nede på normalen for årstiden og det rapporteres om svært gode forhold for fluefiske.     Foto: Kvennan […]

Foto: kvennan Fly Fishing

I fluefiskesonen hos Kvennan Fly Fishing i Glomma er vannstanden nede på normalen for årstiden og det rapporteres om svært gode forhold for fluefiske.

 

 

Foto: Kvennan Fly Fishing

En stor flott harr fra Glomma hos Kvennan Fly Fishing.

 

 

Foto: Bjørnar Hansen/Fishpot

Dette er fra Nordre Renaelva onsdag denne uka.  Det rapporteres om fin vannstand og vakende fisk.

 

 

Foto: Harsjøen Grunneierforening

Slik så det ut på Harsjøen onsdag.  Under den blå flaten finnes det store gjedder…

 

 

Foto: Bjørnar Hansen/Fishspot

Disse er det mange av i bjørkeskogen i år.  Til glede for både fugl og fisk…

 

 

Foto: Grøfteoterne

Grøfteoterne er på plass i Vangrøfta og her kommer den første lille rapporten.  Perfekt vannstand, men det har vært litt mye vind (tirsdag).  Likevel har det vært mulig å lete opp noen vakende fisker.  Her ser vi Sigbjørn «postere» etter vakende fisk,  alle midler tas i bruk for om mulig finne en vakende fisk.

 

 

Foto: Grøfteoterne

Olav har i år inngått en lukrativ utstyrsavtale med Joker.  Den nye fiskeveska hans er både praktisk og ikke minst vanntett. (Veska kan enkelt holdes med tre fingre samtidig som en både vader og holder en fiskestang)

 

 

Foto: Grøftoterne

Tirsdag fanget gutta 2 fisk i Vangrøfta.  De rapporterte også om fisk som ble mistet og fisk de så men som de ikke fikk til å ta.  Nå venter de på at de første Aurivilli døgnfluene skal dukke opp.  Det skal normalt sette mer fart i fisken…  Flere rapporter fra denne gjengen vil følge komme i nær fremtid.

 

 

Opphavet og navnet til flua nederst i høyre i denne assorterte flueboksen vet vi ikke noe om.  Kanskje en favoritt for flere som har besøkt Vangrøfta/»Skrukka».