Så ­lett ­er ­det ­å ­vinne ­et ­fluefiskesett ­til ­12 ­500,-

Så lett kan du vinne et fluesett til en verdi av 12 500,- Vi trekker ut tilsammen vinnere av fire slike sett. Enten kan du sende oss bilder fra fiske innenfor Fishspot eller svare på vår undersøkelse. Gjør du begge deler så øker sjansen til gevinst. Her er noen bidrag, samt noen rykende ferske bilder fra "fiskekjøret" i Rena...

Sømåa

Foto: Pernilla Kronbäck

Pernilla Kronbäck har sendt inn dette bildet fra Sømåa og er med i trekningen om fluefiskesett.

 

 

 

Fluesett

Dette fluesettet til en verdi av 12 500,- kan bli ditt.  Vi har fire slike sett som vi skal dele ut i 2014.  To sett går til de som sender inn fiskebilder fra Fishspot.  Send inn et par bilder med et par setninger og bli med på trekningen.  Send inn til post@fishspot.no
Mer informasjon finner du her.

 

 

Vi trekker også ut to sett blant de som svarer på vår «brukerundersøkelse» i Fishspot.  Denne undersøkelsen blir gjennomført i samarbeid med NINA.  Har du fisket i Fishspot så bruk noen få minutter til å svare på undersøkelsen, det kan lønne seg.  Svar på undersøkelsen nå!  Mer informasjon om undersøkelsen finner du her. 

Fluefiskesettene er levert av Skitt Fiske.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Lars-Åke Karlsson

Lars-Åke Karlsson har fisket en uke i Fishspot.  Nøyaktig hvor vet vi ikke, men Lars-Åke var godt fornøyd med fisket.  Her returneres en harr på 44 cm.

 

 

 

Ørret Rena Tørt

Foto: Tørt Fly Fishing

«Fiskekjøret» fortsetter i Rena.  Gutta fra Tørt Fly Fishing har ankommet Renaelva og Rena Fiskecamp.  Her Bernt med en ørret på omkring 1,6 – 1,7 kilo.

 

 

 

Martin

Foto: Martin Mikkelsen

Fiskeguide Martin Mikkelsen med en harr på 1,4 kilo.

 

 

10376856_701327479903750_1808425627625520509_n

Foto: Tørt Fly Fishsing

Einar fra Tørt med en harr på mellom 1,3 – 1,4 kilo, på tørt.

 

 

 

Per erik Rena2

Foto: Per Erik Svenskerud

Per Erik Svenskerud som til daglig holder til i Hunnselva har også tatt turen til Renaelva.  Her er det blitt flott ørretfangst.

 

 

 

Per Erik Rena

Foto: Per Erik Svenskerud

Og harrfangst…

 

roger

Foto: Roger Enger Lie

Roger Enger Lie har stand for Guideline og kurs i fluekasting på Kvikne i helga.  Dette i forbindelse med Norsk Ørretfestival.  Her ser vi den første som besøkte standen til Roger ved Orklas bredder.

 

 

Fly Fisher

Foto: Fly Fisher

Fly Fisher avrundet helga i Renaelva med denne harrkubben…