Y-tjønnbua

Ytjønnbua

Ytjønnbua tilbyr deg enkel overnatting i nærhet til spennende fiskevann og god turmuligheter i Forollhogna nasjonalpark. I nærområdet kan du oppleve mange storslåtte naturopplevelser, blant annet med villrein og annen fjellfauna. Bua er […]

Ytjønnbua tilbyr deg enkel overnatting i nærhet til spennende fiskevann og god turmuligheter i Forollhogna nasjonalpark. I nærområdet kan du oppleve mange storslåtte naturopplevelser, blant annet med villrein og annen fjellfauna.

Bua er restaurert og er ved god stand. Den er utstyrt med vedovn, propanapparat (kokeplater), solcellepanel, ulltepper og enkelt kjøkkenutstyr for 4-6 personer. Det er 4 senger i bua.

Ettersom bua benyttes av mange, henstiller vi derfor til at hunder enten ligger på gulvet, eller på egnet underlag som ikke etterlater hundehår i sengene! Ta hensyn til andre fjellfarere. Forlat bua i den stand du selv ønsker å finne den.

Ytjønnbua, som eies av Tynset Kommune, står åpen hele året. Det er ingen bestilling på bruk av bua, bortsett fra 10 dager under rypejakta (i perioden 09.09. – 19.09). Giroblanketter for innbetaling ligger i buene. Leie av bu kan også betales i Servicetorget.

Andre tilbud i Tynset

Enkel standard