Veibua

Veibua

Veibua ligger ved atkomstveien til Grønntjønnan/Y-tjønnan området i Tynset Kommune og er et godt utgangspunkt for fisketurer eller fjellturer i Kviknefjellene. Med mange turmuligheter i lettgått terreng i Forollhogna nasjonalpark ligger alt […]

Veibua ligger ved atkomstveien til Grønntjønnan/Y-tjønnan området i Tynset Kommune og er et godt utgangspunkt for fisketurer eller fjellturer i Kviknefjellene. Med mange turmuligheter i lettgått terreng i Forollhogna nasjonalpark ligger alt til rette for et hyggelig opphold.

Veibua, som eies av Tynset Kommune, tilbyr enkel overnatting men er restaurert og i god stand. Bua er utstyrt med vedovn, propanapparat (kokeplater), solcellepanel, ulltepper og enkelt kjøkkenutstyr for 4-6 personer. Det er sengeplasser for 5 personer.

Bua er åpen for alle om vinteren, men låst om sommeren da bilvegen går helt inn til bua og må da reserveres. Nøkkel fås i Servicetorget (Rådhuset) på Tynset. Den kan kun reserveres for 2 døgn av gangen. Leie av bu kan betales i Servicetorget, eller man kan få regning tilsendt.

Andre tilbud i Tynset