Ledalsstua

Hytter ­hos ­Haltdalen ­Fjellstyre

Haltdalen Fjellstyre tilbyr fiskere og fjellfarende overnattingsmuligheter innenfor sine områder. Her finnes tilgang på både buer som står åpne for allmenheten eller hytter som du kan leie på dags og ukesbasis.   […]

Haltdalen Fjellstyre tilbyr fiskere og fjellfarende overnattingsmuligheter innenfor sine områder. Her finnes tilgang på både buer som står åpne for allmenheten eller hytter som du kan leie på dags og ukesbasis.

 

Kløftvollen – Familiehytte i Haltdalen nært til laksefiske i Gaula og fjellfiske etter ørret og røye.

Hytte med enkel standard og sengeplass til 8 personer. Sengetøy eller sovepose må medbringes. Varmekilde er vedovn på stua, komfyr og propan på kjøkkenet. Kjøkken er utstyrt med kjeler og stekepanne, kopper og tallerkener. Hytta har ikke kjøleskap, innlagt strøm eller vann. Vann hentes i bekken. Utedo.

For leie av Kløftvollen

 

Lesetmarka – Familiehytte i Haltdalen nært til laksefiske i Gaula og vandringer inn i Ledalen Landskapsvernområde.

Hytte med et rom, enkel standard og sengeplass til 4 personer. Sengetøy eller sovepose må medbringes. Varmekilde er vedovn og propan i kjøkkenkroken. Kjøkken er utstyrt med kjeler og stekepanne, kopper og tallerkener. Hytta har ikke kjøleskap, innlagt strøm eller vann. Vann hentes i bekken. Utedo.

For leie av Lesetmarka familiehytte

 

Henting av nøkler avtales med fjellstyrekontoret i det enkelte tilfelle. Hytter skal ryddes og rengjøres etter bruk.  Nøkkel leveres der den ble hentet.  Opplysninger om mangler som har oppstått gis til utleier.  Hunder skal ikke ligge i senger eller i stoler.

Ved avbestilling mer enn 30 dager før leieforholdet refunderes 75 % av leiesum, ved avbestilling mindre enn 30 dager før leieforhold refunderes 50 % av leiesum. Ved avbestilling mindre enn 7 dager før leieforhold gis ingen refusjon.

 

Se også Fjellstyrets tilbud om åpne buer.

Andre tilbud i Holtålen