Tynsetåsan

I Tynsetåsan, nord for Tynset sentrum, kan du nå leie overnatting i en flott nyrestaurert tømmerhytte med utsikt til Glomma og fjellheimen sør over i kommunen. Hytta ligger i tilknytning til aktiv seterdrift […]

I Tynsetåsan, nord for Tynset sentrum, kan du nå leie overnatting i en flott nyrestaurert tømmerhytte med utsikt til Glomma og fjellheimen sør over i kommunen. Hytta ligger i tilknytning til aktiv seterdrift i nærområdet.

Tynsetåsan ligger fritt til, omgitt av åpne beitemarker og seterområder. I hytta finner du kjøkken, stue og 2 soverom med totalt 4 sengeplasser. Varmekilde er vedovn og peis til kveldshyggen. På kjøkkenet finnes kokemuligheter på propanbluss. Det er ikke innlagt strøm eller vann men med egen vannpost like ved husveggen. Utedo. I tilknytning til hytta er det også en egen gapahuk med grillmuligheter.

Hunder er tillatt men skal holdes i bur i gangen.

Tynsetåsan ligger nært til fiskemulighetene i Glomma med egen fluesone ved Kvennan. Ellers er hytta omkranset av fiskemulighetene i Tynset vestre og et ypperlig turterreng.

For leie kontaktes utleier Per Martin Nyutstumoen

Stedsangivelse:

Følg Rv 30 fra Tynset i retning Røros i ca 5 km.  Avkjøring til venstre fra Rv 30 mot Åsan og Gammelvangan. Avstand er ca 4 km.

Andre tilbud i Tynset