Trya ­Camping

Trya Camping er en trivelig campingplass som ligger på Trønnes i Stor-Elvdal. Det er direkte avkjøring fra riksvei 3, og bare et steinkast fra Glomma. Campingplassen leier ut hytter, campingvogn-/bobilplasser og ligger midt […]

Trya Camping er en trivelig campingplass som ligger på Trønnes i Stor-Elvdal. Det er direkte avkjøring fra riksvei 3, og bare et steinkast fra Glomma.

Campingplassen leier ut hytter, campingvogn-/bobilplasser og ligger midt i smørøyet for fiske og jakt.  Stedet har 13 hytter, plass til campingvogner med strømtilførsel, god plass for telt til og med en egen Nærbutikk.  Alle hyttene har kokemulighet, kjøleskap, sommerdyner, puter, servise og kokekar. På plassen er det et servicebygg med 3 toaletter og oppvaskrom. Gjestene har tilgang på sanitæranlegg med 4 dusjer og toaletter i kjelleren på butikken (inngang på baksiden). Ingen hytter har innlagt vann.

Ved innkjøring til campingen ligger Nærbutikken – en gammeldags landhandel med godt utvalg- som også fungerer som resepsjon. Sjekk inn i butikken ved ankomst.

Campingplassen selger fiskekort for Glomma, tilbyr kano- og sykkelutleie, og leier ut badestamp og badstue på campingområdet.

Følg Trya Camping på Facebook for nyheter

Andre tilbud i Stor-Elvdal