Foto: Trollheimsporten Turiststasjon

Trollheimsporten ­Turiststsenter

Trollheimsporten Turistsenter er et helårsåpent feriesenter med meget gode overnattingsmuligheter, vakkert beliggende ved inngangen til Trollheimen.  Campingplass, hytter og villavogner for utleie

Trollheimsporten Turistsenter er et helårsåpent feriesenter med meget gode overnattingsmuligheter, vakkert beliggende ved inngangen til Trollheimen.  Campingplass, hytter og villavogner for utleie, egen kro og kiosk, i tillegg til lekeplass for barna og aktiviteter for de voksne.


Trollheimsporten Camping tilbyr over 200 oppstillingsplasser med strømtilkoblinger for campingvogner og bobiler. Mange av plassene brukes som faste sesongplasser hvor man også får tilkobling med kabel-TV. Det er også mulighet for leie av hytter.


Godt tilrettelagt campingplass for gjennomreisende med bobiler, campingvogner eller telt. Her får du leie ryddige plasser for caravan eller bobil for en fordelaktig pris. Leie inkluderer strøm.


Trollheimsporten Kro er selve hjertet i turistsenteret. Her finnes kafeteria med alle rettigheter og gode lokaler for møter og konferanser. Egen kiosk, tv-stue med biljardbord og internettilgang. Her finnes også servicebygningen med sanitæranlegget, inneholdende badstu, solarium, 2 vaskerom med vaskemaskiner, tørketromler og tørkeskap. På uteområdet står egen «grillkåte» og lekeplass med 2 nedgravede trampoliner til disposisjon.


Fra campingplassen er det 200 meter til nærbutikk og 500 meter til badedam.


Fiskekort selges her!


Åpningstider

Helårsåpent, alle dager fra kl. 10.00 – 22.00


Kontakt

Trollheimsporten Turistsenter

Breesgård, Festa, 7340 OPPDAL

Telefon: (+47) 484 64 241 / 413 39 130 | E-post: turist@oppdal.com | Hjemmeside | Facebook

Andre tilbud i Oppdal