2 ­Tønnehytter ­ved ­Vangrøfta

Dalsbygda Jakt- og fiskecamp leier ut 2 "Tønnehytter" like ved den kjente ørretelva Vangrøfta, også beskrevet som "Skrukka" blant enkelte. Hyttene er flyttbare hjulkoier strategisk plassert ved ett av de beste fiskestrekningene av elva.  Herfra har man full oversikt over hva som skjer i elva og når fisken vaker. 

Dalsbygda Jakt- og fiskecamp leier ut 2 «Tønnehytter» like ved den kjente ørretelva Vangrøfta, også beskrevet som «Skrukka» blant enkelte. Hyttene er flyttbare hjulkoier strategisk plassert ved ett av de beste fiskestrekningene av elva.  Herfra har man full oversikt over hva som skjer i elva og når fisken vaker. 


Tønnehyttene gir behagelig innkvartering i særegent miljø og tilbyr noe av den beste lokaliteten for fluefiske i Vangrøfta. Tønnehyttene gir rikelig med plass for sine beboere med sine 2,5×7 meter. Hyttene ligger nært inntil hverandre og passer slik også for en litt større vennegjeng på tur, de bestilles separat men man kan sikre seg begge to.


En 3-manns hytte med sengeplass til 3 personer, en liten kjøkkenkrok med gasskomfyr og kokebluss. 

En 2-manns hytte med sengeplass til 2 personer, en liten men godt utstyrt kjøkkenkrok uten kokemuligheter.


Begge hyttene er utstyrt med et lite spisebord, og for oppvarming er det innstallert lavvoovn. Hyttene er ikke tilkoblet strøm men det er mulighet for strøm ved bruk av aggregat. For belysning er det installert LED som går på batteri. Utedo. Ved for oppvarming finnes på plass. Vann tilkjøres stedet med en stor beholder i sommerhalvåret. Ved elvebredden settes opp portabel gapahuk og bålplass til sommersesongen, der man kan nyte varme sommerkvelder i påvente av fiskens aktivitetsperioder.


Det er også mulighet for leie av badestamp (felles for hyttene) og man kan unne seg luksusen å komme til ferdig oppredd seng, mot et vederlag. Dette må avtales direkte med utleier etter bestilling av hytta.

Andre tilbud i Os