Tjuvholtbua

Tjuvholtbua

Tjuvholtbua ligger flott til i området Enmolægret i Forollhogna Nasjonalpark som kan by på fantastiske naturopplevelser i lettgått fjellterreng. Bua er restaurert og er ved god stand. Den er utstyrt med vedovn, propanapparat […]

Tjuvholtbua ligger flott til i området Enmolægret i Forollhogna Nasjonalpark som kan by på fantastiske naturopplevelser i lettgått fjellterreng.

Bua er restaurert og er ved god stand. Den er utstyrt med vedovn, propanapparat (kokeplater), solcellepanel, ulltepper og enkelt kjøkkenutstyr for 4-6 personer. Det er 4 senger i bua.
Ettersom bua benyttes av mange, henstiller vi derfor til at hunder enten ligger på gulvet, eller på egnet underlag som ikke etterlater hundehår i sengene! Ta hensyn til andre fjellfarere. Forlat bua i den stand du sjøl ønsker å finne den.

Bua står åpen hele året og trengs ikke å bestilles, bortsett fra 10 dager under rypejakta (i perioden 09.09. – 19.09).   Giroblanketter for innbetaling ligger i buene. Leie av bu kan også betales i Servicetorget.

Tjuvholtbua eies av Tynset Kommune.

Andre tilbud i Tynset

Tjuvholt Tynset Kommune