Taverna ­Alvdal

Velkommen til Taverna Alvdal! Det naturlige stoppestedet – midt mellom Trondheim og Oslo. Taverna tilbyr 36 rom med hotellstandard til en fornuftig pris. Alle rom fremstår med høy standard og en trivelig atmosfære.  […]

Velkommen til Taverna Alvdal! Det naturlige stoppestedet – midt mellom Trondheim og Oslo. Taverna tilbyr 36 rom med hotellstandard til en fornuftig pris. Alle rom fremstår med høy standard og en trivelig atmosfære. 

Alle rom fremstår med høy standard og en trivelig atmosfære. Bad med dusj er selvfølgelig standard på alle rom. TV er også en naturlig del av romstandard men du finner også en felles TV stue for hotellets gjester. Hotellet er spesielt godt tilrettelagt for bevegelseshemmede.  De 5 familierommene kan tilby 1 dobbeltseng (eventuelt 2 enkeltsenger) og køyeseng til 2.

Et opphold på Taverna inkluderer frokost.  Ønsker du et kveldsmåltid er alt lagt til rette for det fra en rikholdig meny.

Med fasiliteter for møter, kurs og konferanser av ulik størrelse og varighet kan bedrifter få kombinasjonen kurs/konferanse, overnatting og servering i en og samme pakke med tilgang til trådløst internett over hele anlegget uten ekstra kostnad.

 

Åpningstider

Mandag – fredag:  08:00 – 23:00 | Lørdag:  08:00 – 22:00 | Søndag:  10:00 – 23:00

For mer informasjon, kikk innom hjemmesidene.

Andre tilbud i Alvdal