Selbu ­Camping

Selbu Camping, med handelsstedet B. Langseth like ved, har absolutt alt du trenger for et vellykket ferieopphold i Selbu. Her får får du dekket alle behov med en enkelt stopp. Her finner du campingplass, bensinstasjon, dagligvare og restaurant – alt under samme tak.

Selbu Camping, med handelsstedet B. Langseth like ved, har absolutt alt du trenger for et vellykket ferieopphold i Selbu. Her får får du dekket alle behov med en enkelt stopp. Her finner du campingplass, bensinstasjon, dagligvare og restaurant – alt under samme tak.  På Best stasjonen får du kjøpt fiskekortet ditt.


Selbu Camping – En perle ved Selbusjøen

Selbu Camping ligger fint til i forhold til Selbusjøen og tilbyr alle muligheter du kan se for deg, uansett om du er på gjennomreise eller vil tilbringe hele ferien i Selbu.  På plassen finnes 15 hytter, plasser for camping med vogn eller bobil, og telt for de som måtte ønske det. Det er kort avstand til sanitære anlegg. Fem minutters gange unna ligger B.Langseth handelssted og Trollparken.


Selbu camping har 4 komfortable tømmerhytter for helårsbruk, hver med to soverom og seks sengeplasser.  Hyttene er med innlagt vann, dusj og toalett. Egen kjøkkenkrok med mikroovn, kaffekoker og alt av kjøkkenutstyr. De 11 resterende hyttene er på 15 m2 og rene campinghytter, et godt alternativ for deg som foretrekker litt mer enn et telt. Hyttene inneholder bord med fire stoler, to køyesenger og enkelt utstyrt kjøkken.


For camping- og teltgjester finnes eget kjøkken med oppvaskbenk, kjøleskap og komfyr. På uteområdene finnes lekeplass med trampoline for barna, grillplass og fine bademuligheter.

Selbu Camping har sin resepsjon på Best stasjonen.


B. Langseth – Alt under samme tak

B. Langseth er en handelsvirksomhet med lange tradisjoner i Selbu. Med sin lette tilgjengelighet, brede tjenesteutvalg og gode service, er B. Langseth som en institusjon å regne. B. Langseth er en velkjent merkevare i Selbu, og bedriften er opptatt av å være en viktig bidragsyter og aktør i bygda. Dette er det naturlige stoppestedet både for Selbus innbyggere, for hytteturister og alle andre som reiser gjennom Selbu og Neadalen.


BEST bensinstasjon

På Best-stasjonen tilbys selvsagt tjenester som hører hjemme på en Best-stasjon. I tillegg er Best Selbu tippekommisjonær, har filmutleie og et utvidet varesortiment. I servicehallen kan du kjøpe dekk fra et rikholdig sortiment.  Verkstedet utfører småservice, mindre reparasjoner og oljeskift. Hos Best kan du kjøpe både fiskekort og fiskeutstyr.


SPAR dagligvare

SPAR-butikken tilbyr et stort utvalg av nystekte brød- og bakervarer, ferskvarer og frukt/grønt, og ikke minst mange varer fra lokale leverandører.  I butikken finnes en rikholdig ferskvareavdeling, blant annet med en herlig hjemmelaget eggsalat som en av spesialitetene. SPAR-butikken tilbyr også et bredt utvalg av nonfood-artikler, post i butikk og bank i butikk.


Cafe Langseth

Cafè Langseth frister med et bredt utvalg av delikatesser for sine besøkende. I kafèen tilbys alt fra frokostbuffet, via en rikholdig à la carte til deres egen hjemmelagede ostekake. Cafe Langseth har skjenkebevilling for øl og vin. I vår koselige kaffekrok er det plass til 80 besøkende, og på sommerhalvåret åpner vi også vår uteservering.


Åpningstider

Mandag – lørdag kl. 06:00 – 23:00 | Søndag kl. 09:00 – 23:00


Kontakt

Selbu Camping.

Innbygda, 7580 Selbu.

Telefon:  (+47) 73 81 01 80 | E-post: post@selbucamping.no | Følg på Facebook

Andre tilbud i Selbu