Sandli ­Overnatting

Hos Sandli overnatting får du rimelig og hjemmekoselig overnatting i hytter, rom og leiligheter med stor gjestfrihet i Alvdal.  Sandli  er et ideelt overnattingssted for folk i farten. Er du på gjennomreise eller […]

Hos Sandli overnatting får du rimelig og hjemmekoselig overnatting i hytter, rom og leiligheter med stor gjestfrihet i Alvdal. 

Sandli  er et ideelt overnattingssted for folk i farten. Er du på gjennomreise eller skal ha et lengre opphold i Alvdal er dette stedet for deg. Her har fiskere, turgåere og faste gjennomreisende vært hyppige gjester gjennom 50 år. Stedet berømmes for sin gjestfrihet og gode service!

Sandli overnatting har nyrenoverte enkelt- og dobbeltrom, hjemmekoselige leiligheter og små hytter med felles sanitæranlegg. Du er ikke avhengig av å bruke bil for å komme hit da stedet ligger kun 200 meter unna Alvdal jernbanestasjon og offentlig kommunikasjon.

 

Enkelt/dobbelt og familierom –  lyse og trivelige rom med tv og internett tilgang. Overnattende gjester har tilgang på gjestekjøkken.

Koselige leiligheter – velg mellom leilighet med 2 soverom, TV stue og tekjøkken eller leilighet med 2 soverom, stue og kjøkken.

Hytter – lyse og koselige hytter fullt utstyrt med kjøleskap, hybelkomfyr, kaffetrakter, vannkoker og ellers det som trengs til selvhushold. Hyttene har eget sanitæranlegg med toalett, dusj og vaskeplass i hovedbygget. Hytter er tilgjengelig for leie i perioden fra påske til november.

 

Kontakt

Sandli Overnatting hjemmesider | Følg på Facebook | Adresse: Møllergata 29, 2560 Alvdal

Andre tilbud i Alvdal

Kart