Røste ­Hyttetun ­& ­Camping

Røste Hyttetun & Camping tilbyr hytter for leie nært til spennende fiskemuligheter i Glomma og til Bergstaden Røros. I nærområdet finnes en rekke aktiviteter og og gode turmuligheter for hele familien.   Røste […]

Røste Hyttetun & Camping tilbyr hytter for leie nært til spennende fiskemuligheter i Glomma og til Bergstaden Røros. I nærområdet finnes en rekke aktiviteter og og gode turmuligheter for hele familien.

 

Røste Hyttetun & Camping er en liten og familievennlig campingplass med 10 utleiehytter i ulik standard. Overnattingsmulighetene er varierte og spenner fra enkle campinghytter til godt utstyrte hytter med høy standard. Det er i tillegg også plass til ca. 20 campingvogner/bobiler.
På Røste kan man benytte seg av fellesrom/TV-stue, felles kjøkken, vaskemaskin og tørketrommel. Sanitæranlegget er av høy standard. For barna er det anlagt en egen lekeplass.

 

Fra Røste er det kort veg til ulike aktiviteter sommer som vinter. Det er gode fiskemuligheter med Glomma rennende 150 meter fra plassen, eller elvene Nøra og Vangrøfta ikke langt unna.  Nærområdet byr på mange gode turmuligheter hele året – blant annet Nørdalen natur og kultursti, som ble kåret til Norges beste friluftsområde i 1995. Det er ridemuligheter like i nærheten og i Bergstaden Røros, kun 10 minutter unna, kan man få kultur- og historiske opplevelser.

 

Stedsangivelse

Røste Hyttetun & Camping ligger i Os kommune lengst nord i Østerdalen, ca. 12 km sør for fra Røros langs Rv 30.

Andre tilbud i Os