Rondane Gjestegård_foto H.J. van Ommeren-0401 HOVEDBILDE

Rondane ­Gjestegård

På Rondane Gjestegård renner ørretelven Vulua over tomten og man kan nesten kaste med stang ut av vinduet på soveværelset! Gjestegården tilbyr overnatting i hytter beregnet på selvhushold eller hotellrom. Nede ved elven […]

På Rondane Gjestegård renner ørretelven Vulua over tomten og man kan nesten kaste med stang ut av vinduet på soveværelset! Gjestegården tilbyr overnatting i hytter beregnet på selvhushold eller hotellrom. Nede ved elven er det et gapahuk med bålpanne til fri bruk for gjestene. Fersk ørret og røye fra vår nærmeste nabo Setningsjøen på grillen kan vel friste hver og en av oss!

 

Rondane Gjestegård har hytter med 1 soverom, beregnet på 2 personer og hytter med 2 soverom og plass til 5 personer. Alle hyttene har eget bad, stue med kjøkkenkrok og en koselig peis-ovn. Hotellrommene har også eget bad og frokost er inkludert i prisen.

 

Om kvelden serveres middag på bestilling. Kom innom i resepsjonen på morgenen før du drar på fiske og få med deg værmelding og annen viktig informasjon, blant annet hva som står på middagsmenyen den dagen! Hos Rondane Gjestegård kan du også få leid båter fra Sollia Fjellstyre.

På Rondane Gjestegård er vertskapet opptatt av at gjestene skal trives og ta med seg gode minner når de reiser herfra.

 

«Vi håper å kunne by deg også på noen deilige dager med fisk som biter og hyggelig vertskap!»

Med vennlig hilsen Cecilie og Christoph

 

Veibeskrivelse:

Fra E6 på Ringebu, sving av mot Nasjonal turistveg Rondane. Fra E6 på Hjerkinn, sving av mot Folldal, i Folldal svinger du mot Nasjonal turistveg Rondane. Fra Rv3 på Atna eller Rv3 på Alvdal, sving mot Nasjonal turistveg Rondane. Kjør så til Enden. Rondane Gjestegård ligger i krysset der Fv27 kommer ned fra Ringebufjellet og Fv219 fra Atna møtes.

 

Følg Rondane Gjestegård på Facebook

Andre tilbud i Stor-Elvdal

Kart