Rondane Friluftssenter Rondetunet er et friluftsparadis i et helt unikt fjellområde 280 km nord for Oslo. Innkvartering foregår i hyggelige og enkle hytter. Man kan også overnatte i eget telt eller caravan ved siden av stedets store bålhytte. Fra senteret har du direkte adgang til fjellet og fantastiske opplevelser i naturen her ved Rondane nasjonalpark. Med Rondetunet som base er det lett tilgang til fiskevann hvor store fiskeopplevelser venter.

Naturen og fisket omkring Rondetunet er rikt og varierende, så det er nesten garantert at hver dag byr på helt nye fiskeeventyr i rent fjellvann etter ørret, harr og røye. I elvene, som har utløp i Atnsjøen og Setningssjøen, er det stille vann spesielt egnet til fluefiske.

Hytteutleie
Alle hytter har enkel og funksjonell innredning, fra 2-14 personer.
Hyttene har bad, toalett og kjøkken – utstyrt med alt du trenger til matlaging, samt rengjøringsmidler, kluter, toalettpapir, dyner og puter. Ta med laken, dyne- og putetrekk. Sengetøy kan leies.

Camping
På Rondetunet kan du sette opp telt midt i den skjønneste natur. Senterets campingfasiliteter er også velegnede for campister med campingvogn eller autocamper. Barn camper gratis. Det er adgang til lekeplass og bålhytte, bad og toalett, butikk og café.

Priser

Hytter fra NOK 390,- per døgn | Camping fra NOK 125,- per døgn.

Stedsangivelse
Rondane Friluftssenter Rondetunet. Rondeveien 593, 2477 Sollia, Norge. LAT: 61.50053 – LONG: 10.14153

Veibeskrivelse

Fra sør: Rondetunet ligger 280 km nord for Oslo. Fra Oslo tar kjøreturen ca. 4 timer. Følg E6 fra Oslo mot Trondheim gjennom Hamar og Lillehammer og videre mot Ringebu. 3 kilometer etter Ringebu, ta til høyre ved Fv27 over Venabygdsfjellet. Etter omtrent 35 kilometer og like etter Solhaug Camping ankommer du et T-kryss, hvor du tar til venstre mot Folldal. Etter ca. 6 km kommer du til Rondetunet.

Fra nord: Ved ankomst Hjerkinn på E6, ta til venstre mot Fv27 og Folldal. Ved ankomst Alvdal på Rv3, ta til høyre mot Fv27 og Folldal. Når du kommer til Folldal, følg skilt merket Rondane. Da er det 45 km til ankomst Rondetunet.

Offentlig transport: Det går tog fra Oslo til Ringebu og Atna (via Gardermoen). Fra Ringebu og Atna tar det omkring 45 minutter med bil, buss eller taxi. Kommer du deg ikke fra Ringebu/Atna til Rondetunet, så ring og spør om vertskapet har mulighet for å hente. Det er ofte travelt på senteret i weekender, så avtal henting før du kjøper billetter.

 

Følg Rondane Friluftssenter på Facebook

Andre tilbud in Stor-Elvdal