Nynes, ­storhytte ­i ­Sandøldalen

Hytta er et ypperlig utgangspunkt for laks- og innlandsfiske. Kombiner gjerne et opphold her med våre tilbud om laksefiske.

Nynes har hele 10 sengeplasser, men dere trenger ikke være så mange. Hytta er et ypperlig utgangspunkt for laks- og innlandsfiske. Kombiner gjerne et opphold her med våre tilbud om laksefiske.

 

Nynes ligger sentralt plassert på vår eiendom i Sandøldalen (Grong), langs fv. 74 mellom E6 og Lierne. Fra Nynes har man et ypperlig utgangspunkt for laks- og innlandsfiske i et av Trøndelags fineste områder. Om du ønsker å kombinere opphold med fiske ta en titt på våre tilbud av laksefiske: Tømmeråsfossen, Homoneset, Formo – Formofoss og Sanddødalen.

 

Innendørs
Nynes har et fullt utstyrt kjøkken med komfyr, kjøleskap m/fryser, oppvaskmaskin og alt man trenger av kjøkkenredskaper. Nynes har forøvrig delvis to enheter, da den vestre delen består av kombinert kjøkken/stue. Utover dette er det en romslig stue, spisestue, 7 soverom (4 enkeltrom og 3 dobbeltrom), ett bad m/toalett pluss ett mindre toalett og tørkerom.

 

Utendørs
På Nynes er det en låve med stor lagringsplass.  Utover dette er det grøntarealer som disponeres av leietager, samt stor elementhundegård (6 binger) med støpt dekke.

Andre tilbud i Grong