Nessastu, ­sjarmerende ­skogshusvær ­nært ­ørretfiske

Nessastu ligger sentralt plassert i fiskeområdet og er et godt utgangspunkt for fiske i mange vann på eiendommen. Mange av vannene ligger nært inntil vei mens andre krever at man går litt. […]

Nessastu ligger sentralt plassert i fiskeområdet og er et godt utgangspunkt for fiske i mange vann på eiendommen. Mange av vannene ligger nært inntil vei mens andre krever at man går litt. Fiskebestandene varierer mellom de ulike vannene men i flere av vannene kan man få ørret opp mot 2 kilo eller mer.  

 

Hytta er ca 80 m2 og holder enkel standard og er enkelt utstyrt, men har det man trenger for et fiske- eller friluftsopphold!

Nessastu består av 5 rom. Du kommer inn i en liten gang til å henge opp ytterklær/sko etc. Videre er det et stort kombinert oppholdsrom/soverom med langbord, sofa, salongbord, lenestol og en stor vedovn. Her er det sengeplass for inntil 7 personer. Sovepose må medbringes.

 

Eget kjøkken utstyrt med 3 gassbluss og et spisskammers. Videre er det et eget tørkerom med gode tørkemuligheter, samt egen vedovn.

Det er ikke innlagt strøm eller vann. Vann hentes i bekken 30 meter fra hytta.  Utedo.

Det er bilvei helt fram til hytta som ligger idyllisk til «midt i skogen».

 

For fiskekort for området: Ørretfiske hos Ulvig Kiær i Grong.

Andre tilbud i Grong