Mefurua

4 hytter til leie ved Mefurua - en perle ved foten av den mektige fjellformasjonen Sølen i Rendalen. Fiske- og ferieopplevelse med et sus av villmark.

Mefurua – en perle ved foten av den mektige fjellformasjonen Sølen i Rendalen. Atmosfæren og beliggenheten til Mefurua gir en opplevelse med sus av villmark . Og med Sølensjøen kun få meter utenfor hyttedøra ligger alt til rette for en svært hyggelig fiskeferie.  


Mefurua er Rendalen kommunes eneste statlig sikrede friluftsområde er en «innertier» for kajakk- og kanopadlere, turgåere og fiskere. Her ligger vann, fjell og sletter sammen med flotte bygninger. Alt ligger til rette for fine padleturer på Sølensjøen, fotturer i Sølenmassivet eller et besøk på Fiskevollen, Norges største innlands fiskevær.

På Mefurua er det mulighet for leie av 4 ulike hytter.

Hyttene er utstyrt med vedovn, gassbluss til matlaging samt kjøkkenutstyr og det er 2 – 3 sengeplasser pr. hytte. Sengetøy må tas med av leietaker.


Ved Mefurua finnes en spesiell badestrand hvor det også ligger 3 motorbåter og 2 kanoer tilgjengelig for døgnleie.

I Sølnsjøen og Sølnvassdraget kan alle som ønsker fiske med stang. Det er også mulig å kjøpe fiskekort for fiske med garn og oter i den fiskerike Sølensjøen.


Ta kontakt for nærmere informasjon, eller bestill ditt opphold.


Mefurua – kartutsnitt

Utleier

Rendalen Kommuneskoger

Telefon (+47) 474 72 348 | E-post: may.britt.haugen@rendalen.kommune.no

Andre tilbud i Innlandet Andre tilbud i Rendalen