Marienborg ­Camping

Marienborg Camping i Selbu er et perfekt valg hvis fisking er din store lidenskap. På campingplassen finnes en egen brygge med utleie av båter til fiske på Selbusjøen eller i elva Nea, som regnes for å være ei av Nord - Europas beste ørretelver.

Marienborg Camping i Selbu er et perfekt valg hvis fisking er din store lidenskap. På campingplassen finnes en egen brygge med utleie av båter til fiske på Selbusjøen eller i elva Nea, som regnes for å være ei av Nord – Europas beste ørretelver. Vi selger fiskekort.


Velkommen til Marienborg Gjestgiveri og Camping Selbu`s eldste bevertningssted med over 150 års fartstid. Vi befinner oss midt i Selbu, og tilbyr overnatting. Marienborg har egen camping ved utløpet av Neavassdraget til Selbusjøen,  der det tilbys muligheter for leie av båter, hytter, telt og vognplass. Campingen er også tilrettelagt for sesongparkering av  campingvogner, samt tillatelse til spikkertelt.


Marienborg Camping har god plass for caravans og bobiler, både for korte og lange perioder. Campingplassen er åpen i tidsrommet mai til september.

Vi har også et gjestegiveri hvor det tilbys overnatting i hyggelige rom med god, gammeldags stil. Både enkeltrom og dobbeltrom.


Hjertelig velkommen

Andre tilbud i Selbu