Leppehytta i Gausdal Vestfjell er en trivelig tømmerhytte som er tilgjengelig for leie hele året.  Beliggende åpent til på en gammel feplass med vidt utsyn over den nord-vest i Gausdal Statsallmenning er den et populært overnattingstilbud i fjellheimen.

Leppehytta har sengeplass til 5 personer fordelt på 2 soverom. Her finnes senger med madrasser og puter men du må medbringe egen sovepose, evt. dyne og sengetøy.

Enkelt utstyrt kjøkken som inneholder det dere trenger, inklusive propanapparat med 3 bluss for matlaging. Det er ikke strøm eller innlagt vann i hytta. Vann hentes i sjøen. Belysning med parafinlamper. Utedo.

Hytta er et godt utgangspunkt for fine dager i fjellet. Med gode fiskevann beliggende tett på begge sider av hytta, og flere vann innen rekkevidde for dagsturer med fiskestanga  er hytta et godt utgangspunkt for fine dager i fjellet. Og når dagen er omme og du er sliten etter en lang fiskeøkt, hva er vel da bedre enn å sette seg foran en varm og god ovn som spraker lystig med tørr ved, gjerne over en god bok.

Fyringsved og gass er inkludert ved leie av hytta. Du må selv sørge for å ta med stearinlys, fyrstikker og dopapir.

Stedsangivelse:

Adkomst fra E6 gjennom Gudbrandsdalen, deretter via F255 i retning Espedalen. Ta av og følg Revsjøvegen ved Svatsum.

Sommer: Revsjøvegen åpner medio juni. Bil fra Svatsum til Sliplassen (ved Slivasshytta). Derfra går det traktorråk inn til hytta. Det er vel en times marsj (ca 6 km) i lett terreng.

Vinter: Skiltet ca. 12 km fra vinterparkeringen på Sønstegårdseter. Ved normal vinter blir det i løpet av januar kjørt opp løyper med tråkkemaskin helt til døra på Leppehytta.

Andre tilbud i Gausdal