Camping. Foto Langodden gård

Langodden ­Gård

Et ferieopphold hos Langodden gård er et godt utgangspunkt for et spennende fiske etter harr og ørret i Glomma i Alvdal og Rendalen.  Langodden gård tilbyr overnattingsmuligheter med hytter og campingplass i et ekte […]

Et ferieopphold hos Langodden gård er et godt utgangspunkt for et spennende fiske etter harr og ørret i Glomma i Alvdal og Rendalen. 

Langodden gård tilbyr overnattingsmuligheter med hytter og campingplass i et ekte gårdsmiljø med østerdalstradisjoner og nærhet til turvennlige skog- og fjelltrakter. Utleiehytter og campingplass har nær tilknytting til gården som er typisk for distriktet, med melkeproduksjon og skogsdrift.

Her kan du overnatte i hjemmekoselige hytter som inneholder dyner, puter og kjøkkenutstyr. De fleste hyttene er restaurerte tømmerhus som har vært i bruk på gården.  Mulighet for leie av sengetøy, håndklær og bestilling av sluttvask av hytter.

Campingplassen har plass for 6 bobiler og campingvogner med strømuttak. Gjestene på campingplassen benytter sanitærhuset med dusj og wc sammen med gjestene fra 4 hytter. Det er rikelig med uteplass.

I Stabburet på Langodden finnes et eget gårdsmuseum med vel 500 gjenstander. Langodden gard er tildelt Norsk Kulturarv sitt kvalitetsmerke Olavsrosa som blir tildelt produkt av høy kvalitet som har sitt grunnlag i den norske kulturarven

Her selges fiskekort for Glomma Rendalen og Alvdal grunneierlag.

Veibeskrivelse

Fra Sør: 293 km fra Oslo sentrum. Kjør retning Elverum, følg der etter Rv 3 gjennom Østerdalen retning Alvdal. Avkjøring til venstre 16 km etter Alvdal kommunegrense.

Fra Nord: 200 km fra Trondheim sentrum. Kjør retning Alvdal via Rv 3 over Kvikne.  Avkjøring til høyre 10 km sør for Alvdal sentrum.

Andre tilbud i Alvdal