Kristoffers

Hos Kristoffers får du overnatting i en særegen og rustikk atmosfære nært til Nybergsund i Trysil. Som leietaker av kårboligen fra 1850 vil oppholdet ditt bli godt akkompagnert av god personlig service, […]

Hos Kristoffers får du overnatting i en særegen og rustikk atmosfære nært til Nybergsund i Trysil. Som leietaker av kårboligen fra 1850 vil oppholdet ditt bli godt akkompagnert av god personlig service, og ikke minst muligheten for et godt fiske i Trysilelva. 

 

Kristoffers er en gammel gård beliggende like ved bredden av Trysilelva, omlag 10 km fra Innbygda i Trysil. Kårboligen som er for utleie er restaurert og ca fra 1850. Huset er satt tilbake i sin opprinnelige stand, men justert opp til dagens standard. Huset har to etasjer og har plass for inntil 10 personer.  I 1. etasje finner du ett soverom, bad, kjøkken og stue, og i 2. etasje to soverom og bad med sauna.

 

Kristoffers håper å kunne gi deg, familie og venner personlig service og en særegen boopplevelse i et rustikk atmosfære.

 

Veibeskrivelse

Fra Oslo, kjør E6 nordover ca 100 km til avkjøring 65 Kolomoen og inn på Rv3 mot Tynset/Elverum/Trysil. Etter 19 km ta til høyre inn på RV25/Rv3, og følg RV25 ca 75 km. Ta til høyre mot Nybergsund og over Nybergsund bro. Ta til høyre igjen og følg RV26 sydover 3 km. Ta til høyre ved porten og skilt til Kristoffers.

 

Velkommen til gards!

Andre tilbud i Trysil